En Sıcak Konular

AK Partili vekilden şok iddia

19 Kasım 2012 09:38 tsi
İstanbul'da temaslarda bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Sait, geziye katılmaktan son anda vazgeçen bazı kişilerin CHP'li belediye üyelerince tehdit edildiğini iddia etti.

Beraberindeki heyetle İstanbul'da temaslarda bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, geziye katılmaktan son anda vazgeçen bazı kişilerin CHP'li belediye üyelerince tehdit edildiğini iddia etti.

Balkan Anadolu Derneği, Kosova Rumeli Derneği ve Balkan İşadamları Derneği üyeleriyle birlikte Kabataş İskelesi'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Sait, İstanbul'u bir kentten ziyade büyük bir ülke gibi gördüklerini ifade etti.

Sait, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın dakatılımıyla Boğaziçi turu yapacaklarını ve projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunacaklarını söyledi.

Yerel yöneticilerin örnek projelerini Avrupa'da aramaması gerektiğine dikkati çeken Sait, ''Örneğin Almanya'ya tramvay projesini görmek için gidilmesi gerekmiyor. Bizzat İstanbul'da da bu projeleri bulmak mümkündür'' değerlendirmesinde bulundu.

Sait, İstanbul turu projelerine son anda katılmayacağını bildiren İzmirli bazı kişilerin tehdit edildiğini öne sürerek, şunları söyledi:

''Gelmeyen arkadaşlar, 'Bizi arayan bazı belediye meclis üyeleri, ki bunlar maalesef CHP'li meclis üyeleridir, bizi engellediler ve tehdit ettiler' diye konuştu. Bu hareket bizi fazlasıyla üzmüştür. Özellikle Kordon esnafının kararını saygıyla karşılıyoruz.''

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş'a Türkiye'ye kazandırdıkları projeler için teşekkür eden Sait, ''İzmir'e 35 proje dışında farklı projeler de kazandırılacak. Biz çalışmaya ve hizmet etmeye devam ediyoruz. İzmirliler bizi izlesin'' dedi.

Heyet, basın açıklamasının ardından Boğaz turuna katıldı.

haber7



Bu haber 527 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,429 µs