En Sıcak Konular

MHP’de teşkilat Sefa Çetin’e emanet

16 Kasım 2012 17:27 tsi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığında göreve yeni seçilen MHP MYK ve Merkez Disiplin Kurulu üyeleri ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu'nda yapılan seçim sonucunda Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Sefa Şefkat Çetin getirildi. Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Türk Dünyası ve Uluslar Arası İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Parti Genel Sekreteri de İsmet Büyükataman oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gerçekleştirilen Merkez Yönetim Kurulu toplantısı ve son siyasi gelişmeler üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi'nin 10. Olağan Büyük Kurultayı'nda seçilen Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ile dün itibariyle bir araya geldiklerini belirten Bahçeli, "Cumhuriyetimizin kurucusu aziz Atatürk'ün istirahatgâhı olan Anıtkabir'i ve merhum Başbuğumuz Türkeş Bey'in anıt mezarını ziyaretin arkasından yapılan toplantıda, önümüzdeki dönemde Milliyetçi Hareket Partisi'nin yönetimini üstlenecek olan yeni başkanlık divanı üyeleri de belirlenmiştir." dedi.

Açıklamaya göre, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu'nda yapılan seçim sonucunda, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Sefa Şefkat Çetin, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Oktay Öztürk, Siyasi İşler, Parlamento ve Hükümet İle İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Celal Adan, Ekonomik ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Ahmet Kenan Tanrıkulu, Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Edip Semih Yalçın, Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Mevlüt Karakaya, Türk Dünyası ve Uluslar Arası İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Yıldırım Tuğrul Türkeş, Araştırma-Strateji Geliştirmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Emin Haluk Ayhan, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Sadir Durmaz, Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Ruhsar Demirel, Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşları İle İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Atilla Kaya, Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Zuhal Topçu, Parti Genel Sekreterliğine İsmet Büyükataman, İdari, Mali ve Teknik İşlerden Sorumlu, Genel Sekreter Yardımcılığına Abbas Bozyel, ve Siyasi ve Sosyal İşler İle Protokol İşlerinden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığına Recep Dumanlı getirildi.

Cihan 

Bu haber 687 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,210 µs