En Sıcak Konular

Muharrem İnce 'krallığını' ilan etmiş

16 Kasım 2012 09:58 tsi
AK Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yaptığı muhalefetle zaman zaman parlayan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Yalova'da saltanat kurmuş.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı her seferinde padişah ve diktatör olmakla suçlayan Cumhuriyet Halk Partisi Grupbaşkanvekili Muharrem İnce'yle ilgili olarak şu ana kadar hiç dillendirilmeyen bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre İnce, Yalova'da krallığını ilan etmiş. Nasıl mı?

Muharrem İnce'ye ters düşmesine rağmen CHP Yalova İl Başkanlığı için aday olan Orhan Koçal'a tehditler savurmuş: "Bir daha basına demeç verirsen atarım seni partiden"

İl başkanlığı seçimlerinden sonra koltuğa Orhan Koçal'ın değil de İnce'nin eski ortağı Özcan Özel'in oturması dikkatlerden kaçmıyor.

Öte yandan İnce, yine seçimler sona erdikten kısa bir süre sonra Koçal, 5 kişinin imzaladığı dilekçeyle disiplin kuruluna sevk edilip partiden atılmasını istemiş. Ancak Muharrem İnce'nin bu isteği CHP yönetimi tarafından reddedilip Koçal'a sadece kınama cezası verilmiş ki bu ceza da Yüksek Disiplin Kurulu tarafından kaldırılmış.

Bu iddiaları ortaya atan Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Sevilay Yükselir, konuyu derinlemesine araştırmak istediği için Yalova'daki bazı CHP'lileri aramış. Yükselir bunlardan aldığı cevap karşısında yaşadığı şoku şöyle anlatıyor:

"Yalova'daki diğer CHP'li dostlara ulaştım. Onlarda da aynı korku! "Aman sakın adımı yazmayın. Vallahi Muharrem İnce beni bitirir" diyor başka bir şey demiyor insanlar. Güleyim mi ağlayayım mı bilemedim Yalova'daki bu tablo karşısında. Dua ettim sadece. Düşünsenize... Küçücük bir ilde elinde kasaturayla dolaşıp ahalinin konuşma ve siyaset özgürlüğünü engelleyen bir adam kim bilir iktidara gelse ne yapar? Herhalde çizgi karakter He Men gibi, "Eyy ahali! Aklınızı başınıza alın. Çünkü artık güç bendeeeee!!!" filan diye naralar atıp durur meydanlarda. Aman aman Allah korusun. Allah bize böylesini kesinlikle nasip etmesin!"(Haber7)



Bu haber 644 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,667 µs