En Sıcak Konular

Ahmet Kaya'yı öldürdüler

16 Kasım 2012 09:57 tsi
Ölümünün 12. yılında Ahmet Kaya için özel program yapan Rasim Ozan Kütahyalı, Ertuğrul Özkök ve Fatih Altaylı başta olmak üzere Serdar Ortaç ve Oktay Ekşi hakkında sert ifadeler kullandı.

Ölümünün 12. yılında Ahmet Kaya 'yı unutmayan Rasim Ozan Kütahyalı “Ahmet Kaya”ya özel program yaptı.

Ergenekon medyasının linç operasyonu ile Ahmet Kaya 'nın nasıl öldürüldüğü tüm çıplaklığıyla açığa çıkarken, Ahmet Kaya 'ya yapılan linç görüntüleri de Türk televizyonlarında ilk kez yayınlandı.

HESABI SORULACAK

Ahmet Kaya için hazırlan belgeseli izlerken duygulanan ve gözyaşlarına boğulan Rasim Ozan Kütahyalı “Ahmet Kayaya uygulanan linç operasyonunun hesabı er geç sorulacak” dedi.

1999 yılında Magazin Gazetecileri Derneği 'nce düzenlenen gecede yaşananlar ve daha sonra Ahmet Kaya 'ya yönelik yayınlanan haberlere dikkat çekilen programda Rasim Ozan Kütahyalı; Ertuğrul Özkök ve Fatih Altaylı başta olmak üzere Serdar Ortaç ve Oktay Ekşi hakkında sert ifadeler kullandı.

ATATÜRK İSTİRMACISI SANATÇI MÜSVETTİSİ

MGD ödül töreni gecesinde sahneye çıkarak ödülünü alan Ahmet Kaya 'nın, Kürtçe şarkı söyleyeceğini ve Kürtçe bir klip hazırlayacağını söyleyip 'Bu klibi yayınlayacak cesur kanallar olduğuna inanıyorum ' ifadelerini kullanmasının ardından, Serdar Ortaç sahneye çıkıp 10. yıl marşını söylemiş ve olayların başlamasına neden olmuştu. Serdar Ortaç 'ı o dönem yaptıkları provokatif davranışları nedeniyle eleştiri yağmuruna tutan Kütahyalı, ünlü pop yıldızı için “Atatürk istismarcısı sanatçı müsveddesi ortalığı karıştırdı” dedi.

HÜRRİYET CİNAYETE ORTAK OLDU

Yaşananları rezalet olarak değerlendiren Kütahyalı “Utanmaz Ertuğrul Özkök hala yalan söylüyor. Vay şerefsiz manşetini atan Hürriyet gazetesi cinayete ortak olmuştur. Fatih Altaylı denen adamın hakaretleri ve imalat haberleridir. Derin yapılanmanın en sevdiği tetikçi Fatih Altaylı kimin şerefsiz olduğu ortadadır. Ahmet Kayayı öldürdüler. Asıl bölücü Ergenekon Medyasıdır. Atatürk istismarcısı sanatçı müsveddeleri linç operasyonunda başroldeydi. Bu linçi yapanlar hâlâ ortada adam diye dolaşıyor.”dedi.

SİZ İNSAN MISINIZ?

Programın sonunda Ahmet Kaya 'nın ölümüne sebep olanlara seslenen Kütahyalı “Hala hiçbir pişmanlık duymuyorsunuz. Siz ne biçim insansınız? Siz insan mısınız ya?” diye konuştu.



Bu haber 795 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,796 µs