En Sıcak Konular

Putin’in sağlık durumu nasıl?

14 Kasım 2012 08:54 tsi
Rusya Başbakanı Dmitir Medvedev, Devlet Başkanı Vladimir Putin'in önemli bir rahatsızlığı olmadığını, her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

Finlandiya ziyareti öncesi Fin basınının Putin'in sağlık durumu ile ilgili sorusuna cevap veren Rusya Başbakanı, "Önce doktor olmadığını söylemek isterim. Herkes kendi sağlığını korumalı. Başkan ya da başbakan olarak bunu yapmak zor. Birileri fit kalabilmek için antrenman yapmalı. Başkan Putin de bir çok fiziksel antrenman yapmalı." dedi.

 "Putin'in sağlığı yerinde. Allah'a şükür her şey yolunda." değerlendirmesinde bulunan Medvedev, "Ciddi bir şey yok. Her birimizin dikkat etmemiz gereken ufak tefek şeylerimiz var…" ifadelerini kullandı.

Kremlin basın sözcüsü Dmitri Peskov, Putin'in 14-15 Ekim tarihlerindeki Türkiye ziyaretinin 3 Aralık'a ertelenmesi ve diğer yurt dışı gezilerinin ertelenmesi ile ilgili yaptığı açıklamada, rahatsızlıktan ziyade daha iyi hazırlık yapılmasını gerekçe göstermişti.

Peskov, Putin gibi her gün spor yapanlar başta olmak üzere tüm sporcularda bir kısım incinmeler olabileceğini söylemiş, Putin'in kas incinmelerinin nüksettiğini ifade etmişti. Rusya liderinin Sibirya bölgesinde turnalara yol göstermek için yaptığı uçuşta rahatsızlık oluştuğu iddia edilmişti. Peskov'a göre Rus liderin sorunu normal aktivasyonlarını etkilemiyor.

Putin'in Kremlin'e çıkmasının ardından ilişkilerinde herhangi bir değişim olmadığına değinen Rusya Başbakanı Medvedev, 21-22 yıldır yaşam tecrübelerini birlikte yaşadıklarını ifade etti.

cihan



Bu haber 660 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,437 µs