En Sıcak Konular

CHP, parti içi eğitime başladı

9 Kasım 2012 10:39 tsi
Cumhuriyet Halk Partisi, parti içi eğitime başladı. 9-11 Kasım tarihleri arasında Elazığ, Van ve Ordu'da parti içi eğitici eğitimi yapılacak.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, Elazığ'da yapılacak eğitim çalışmasının açılışını yapacak. Eğitici eğitimi programında, Genel Merkez Parti Okulu eğitmenleri ders verecek. Eğitici eğitimine katılan parti üyeleri, eğitimin tamamlayıcı bir parçası olan 'sosyal projeleri'ni tamamladıktan sonra, il ve ilçe yönetimlerinin belirlediği program uyarınca mahallelerde 'Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi' programını yürütecek. Eğitici eğitimi yapılmış ve parti eğitmeni kadroları oluşturulmuş olan il örgütlerinde temel üye eğitimleri de sürüyor.

CHP parti içi eğitim kasım ayı programı ise şöyle: "Parti içi eğitim çalışmaları kapsamında parti eğitmenleri yetiştirmek üzere sürdürülen ve kasım ayının ilk yarısı için planlanan 'Eğitici Eğitimi', 9-11 Kasım 2012 tarihleri arasında, Elazığ, Van ve Ordu'da yapılacak. Elazığ'da, Tunceli, Erzincan ve Malatya illerini kapsayacak biçimde planlanan eğitici eğitimine toplam 50 üye katılacak. 3 gün sürecek olan eğitime Elazığ, Tunceli, Erzincan ve Malatya'dan toplam 50 partili katılacak. İstanbul, Ankara, Manisa, Niğde, Kırşehir ve Sivas illerinde daha önce eğitim programına katılmış olan partililer danışman olarak programda yer alacak. Ordu merkez olmak üzere, Ordu, Gümüşhane, Giresun ve Bayburt il örgütleri için yapılacak eğitime de toplam 50 partili katılacak. Trabzon, Rize, Artvin, Samsun, Düzce ve Tokat illerinden partililer danışman olarak görev yapacaklar. Van'da yapılacak eğitime ise Van, Ağrı ve Hakkari'den yine toplam 50 partili katılacak. Eğitici eğitiminde, parti okulu eğitmenleri ile birlikte Ankara, Manisa, Bursa, Konya, Muş ve Kars illerinde daha önce eğitim programına katılmış olan partililer danışmanlık yapacak."

cihan


Bu haber 625 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    21,381 µs