En Sıcak Konular

Hava sıcaklığı 14 derece birden düşecek

6 Kasım 2012 11:21 tsi
Aman şemsiyesiz sokağa adım atmayın. Meteoroloji özellikle öğle saatlerinden sonra başlayacak olan yağışa karşı uyardı

Dikkat! Sağanak yağış geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü birçok il için sağanak yağış uyarısı verdi.

Perşembe gününden itibaren ise donacağız. Hava sıcaklıkları bir anda düşecek.

Hava sıcaklıkları İstanbul 14, İzmir 17, Ankara 9 dereceye kadar düşecek.

İstanbul ve Marmara bölgesinde ise bugün akşam yağmur başlıyor, Çarşamba günü Marmara, Batı Karadeniz, İzmir, Manisa çevrelerinde kuvvetli sağanak yağmurlar olacak.

Perşembe soğukların hissedileceği gün. Ülkenin büyük bölümünde başta Ankara, Bolu, Antalya olmak üzere tüm Marmara, İç Anadolu, Ege, Akdeniz'de şiddetli yağmur, gök gürültüsü, hatta dolu yağışları olacak.

Aynı gün Ege için bir başka tehlike Ege Denizi'nde oluşacak fırtına, Marmara'da da poyraz çok şiddetli esecek.

Perşembe ve Cuma günleri Bolu, Ankara, Çankırı, Kastamonu boyunca sıcaklık bu mevsim ilk kez 10 derecenin altına inecek. O nedenle Bolu Dağları'nın tepelerine kar yağabilir. Soğuk hava pazara kadar kalacak.


İDO BU SEFERLERİ İPTAL ETTİ

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) AŞ olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı deniz otobüsleri seferlerini iptal etti.

İPTAL EDİLEN SEFERLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Perşembe ve Cuma günü Akdeniz bölgesinde Antalya'dan Adana'ya kadar da yaşamı olumsuz etkileyecek kadar şiddetli yağmurlar bekleniyor.

İSTANBULLULAR YARIN AKŞAMA DİKKAT!

İstanbul'da yağmur yarın akşam başlıyor, bu gece ve çarşamba günü yağış şiddetli olurken, gök gürültüsü ve dolu yağışı da bekleniyor. Havanın hızla soğuyacağı gün ise perşembe.

Perşembe günü İstanbul 14, İzmir 17, Ankara 9 dereceye düşecek.

BU İLLERDE YAŞAYANLAR DİKKAT!

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin bugün öğleden sonra ve akşam saatlerinde Balkanlar ve Karadeniz üzerinden gelecek yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Öğle saatlerinden sonra Trakya'da başlayacak gök gürültülü sağanak yağışın, akşam saatlerinden itibaren İstanbul, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak, Düzce ve Bartın çevrelerinde, gece Çanakkale, Balıkesir, Bursa ile hafif olmak üzere İzmir, Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimlerinde görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığının iç bölgelerde bugün de artışını sürdüreceği, diğer kesimlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı, ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı (Lodos), gece saatlerinde Marmara'nın kuzeyi ve Batı Karadeniz'in batısında kuzeybatı (Karayel) yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, sabah saatlerinde Marmara'nın batısı ve Kuzey Ege'de kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Trakya kesimi ile İstanbul'un batısının, akşam ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve batı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin güneydoğusunda yer yer sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin batı kesimlerinde güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor.

EGE: Parçalı kıyı kesimleri çok bulutlu, gece saatlerinde İzmir ile Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimlerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kuzey Ege'nin iç kesimlerinde sabah saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin kuzeyinde güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, batı kıyılarının yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin kuzeybatısında yer yer sis hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu, zamanla parçalı ve kıyı kesimleri çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde Zonguldak, Bartın ve Düzce çevrelerinin sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, sabah saatleri Batman ve Siirt çevrelerinin yer yer sisli geçeceği tahmin ediliyor. 



Bu haber 635 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,634 µs