En Sıcak Konular

AK Parti kampında yüksek düzeyli koruma

2 Kasım 2012 20:51 tsi
AK Parti’nin, Kızılcahamam Asya Termal Otel’de gerçekleştireceği iki günlük 19. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için AK Partili bakanlar, milletvekilleri ve diğer davetliler otele gelmeye başladı.

Otelin etrafında yoğun güvenlik önlemleri alınırken, alt kısmında da bir ambulans helikopteri ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne ait kimyasal biyolojik radyolojik nükleer silahlardan korunma aracı ve ekipleri bekliyor. Başbakan Tayyip Erdoğan’ı, olası bir kimyasal, nükleer, biyolojik saldırıya karşı koruyan ve "arınma odası" adı verilen bu özel sistem ile, Erdoğan gelmeden önce kalacağı oda ve etrafında bir arama tarama yapıldığı belirtildi.

Kamp için Asya Termal Oteli’in duvarlarına Türk ve AK Parti bayrakları ile Mustafa Kemal Atatürk ve Başbakan Erdoğan’ın resimleri asılırken, Erdoğan’ın geçeceği yollar da afişlerle donatıldı. Kampa katılacak olan milletvekilleri aileleriyle birlikte akşam saatlerinden itibaren toplantının gerçekleştirileceği Asya Otel’e gelmeye başladı. Başbakan Erdoğan’ın da geceyi Kızılcahamam’da geçireceği öğrenilirken, 19. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı öncesinde de Kızılcahamam sokakları pankartlarla donatıldı.

MHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANINDAN 'HOŞGELDİNİZ' PANKARTI

İlçenin MHP’li Belediye Başkanı Coşkun Ünal, "Sayın Başbakanımız, ilçemize hoş geldiniz" afişleri astırdı. Ayrıca AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanlığı ve Gençlik Kolları da çeşitli pankartlar astırdı. Asya Otel’e çıkan yollar da AK Parti bayraklarıyla donatıldı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILDI

Toplantı öncesi ilçede güvenlik tedbirleri de artırıldı. Özellikle kampın gerçekleştirileceği otelin etrafında çevik kuvvet ekipleri görevlendirilirken, Ankara-Kızılcahamam güzergahında da jandarma ekipleri görevlendirildi. Ortam dinlemelerine karşı sinyal kesici getirildi. Ayrıca Ankara Valiliği Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de belli aralıklarla gerekli denetimleri gerçekleştiriyor.

 AK Parti’nin geleneksel 19. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı yarın Başbakan Erdoğan’ın açılış konuşmasıyla başlayacak. Başbakan Erdoğan’ın bu gece 20.00 sularında kampın gerçekleştirileceği Asya Otel’e gelmesi bekleniyor.

cihan

Bu haber 656 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,652 µs