En Sıcak Konular

Yeşilçam'ın emektarı felç oldu

30 Ekim 2012 16:24 tsi
Yeşilçam'da 1970 ve 80'li yıllarda kamera arkasında yönetmen ve yönetmen yardımcısı olarak görev yapan Abdulgani Sarı, felç oldu.

Abdulkani Sarı'nın kardeşi Naim Sari "Ağabeyimi bir şeyi olmadığını söyleyerek evine gönderdiler. Ancak yolda fenalaşıp hastaneye geri getirdiğimizde felç olduğu ortaya çıktı" dedi.

Yeşilçam sinemasının emektarlarından 71 yaşındaki Abdulgani Sarı, Bayramın üçüncü günü Sakarya'daki evininin önündeki duvardan düşerek boynunu incitti. Yakınları tarafından önce Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sarı, iddiaya göre acil serviste önemli bir şeyi olmadığı belirtilerek evine gönderildi. Yolda fenalaşınca yeniden hastaneye dönen Abdulgani Sarı'ya acil müdahale edildi. Boyun kısmından ameliyat edilen Sarı'nın belden aşağısının felç olduğu anlaşıldı.

AĞABEY İLK DOKTORU SUÇLADI

Abdulgani Sarı'nın kardeşi Naim Sari ağabeyinin ilk tedavisinde muayene eden doktorun 'birşeyin yok' dediğini öne sürerek şunları söyledi:

"Ağabeyimi Yenikent Devlet Hastanesi'ne ambulansla götürdük ve acil serviste muayene ettiler. Film çektiler, bir şey göremediler. Bize, '30 ekim Salı günü gelirsiniz tedaviye devam ederiz' diyerek tansiyonunun yüksek olduğunu söyleyip iki iğne vurarak eve gönderdiler. Aracımla eve götürürken fenalaştı. Bu sefer Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdüm. Burada hemen tedaviye aldılar. İstanbul veya Bursa'ya göndermek istediler. Daha sonra ağabeyimin boynunun yerinden kaydığı için ameliyata aldılar ve platin koydular. Ama şimdi ayakları tutmuyor. Bize Yenikent Hastanesi'nden 'hiçbir şey yok' diyerek eve gönderen doktorun bu yaptığına şaşıyoruz. Boynu yerinden kaymış bir insan nasıl olur da eve gönderilir? Ağabeyim şimdi belden aşağı felç oldu bunun hesabını kim verecek?"

Sakarya Sağlık İl Müdürlüğü ise, şu anda tedavisi Adapazarı Yenikent Devlet Hastanesi'nde süren Abdulgani Sarı'nın yakınlarının iddiasıyla ilgili olarak inceleme başlatıldığını belirtti.

Bu haber 841 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,017 µs