En Sıcak Konular

Bahçeli: Yargı süreci uzun tutuluyor

25 Ekim 2012 08:26 tsi
Kurban Bayramı'nı Ankara'da geçiren siyasi parti liderlerinden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram namazını Gazi Mahallesi'ndeki Gazi Merkez Camii'nde kıldı.



Bahçeli, ardından MHP'nin kurucu lideri merhum Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret etti. Mezar ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Bahçeli, Ergenekon'dan tutuklu MHP'li milletvekili Engin Alan'ın 28 Şubat soruşturması kapsamında tutuklanması sorulması üzerine "Bu yargı süreci çok uzun tutuluyor. Zaman zaman tutuklu kişiyi takrar tutuklamak gibi tuhaf olaylarla karşı karşıya kalıyoruz. Bunların bir an evvel bitirilmesini istiyoruz." dedi.

Açıklamasında ilk olarak Kurban Bayramı için tebriklerini açıklayan Devlet Bahçeli, "Bugün milletçe bir Kurban Bayramı'nı idrak etmekteyiz. İslam alemine Türk milletine hayırlara vesile olmasını niyaz ediyoruz. İki bayram arasında milletimiz çok kayıplar vererek, şehitlerimiz hergün baba ocaklarına gelerek geçmiştir. İnşallah bundan sonra Türkiye'nin birliği, dirliği, kardeşliği bin yıllık beraberliği tekrar güçlenerek milletimizin huzuru sağlanmış olu." diye konuştu.

Engin Alan'ın durumunun sorulması üzerine ise Bahçeli, şöyle konuştu: "Bu yargı süreci çok uzun tutuluyor. Zaman zaman tutuklu kişiyi takrar tutuklamak gibi tuhaf olaylarla karşı karşıya kalıyoruz. Bunların bir an evvel bitirilmesini istiyoruz. Yargının çok uzaması, üzerinde çok tartışma yaratılması ülkemiz ve adalet anlayışı açısından miletimizi rahatsız etmektedir. Bir an evvel bunların sonuçlanmasını istiyoruz."



Bu haber 669 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,727 µs