En Sıcak Konular

Bahçeli’den Kurban Bayramı mesajı

24 Ekim 2012 20:05 tsi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayramların büyüklere hürmetin, küçüklere muhabbetin, akraba ve yakınlara şefkatin daha da fazlalaştığı müstesna zamanlar olduğunu belirterek, “Sorun ve sıkıntılar içerisinde girdiğimiz bu Kurban Bayramı’nın, milletimizin hasretle beklediği huzur ve sükûn için bir başlangıç olmasını temenni ediyorum.” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. Bahçeli, mesajına, Cenab-ı Allah’a yaklaşmanın ve rahmetinden nasiplenmenin mübarek fırsatlarından birisinin de hiç şüphesiz Kurban Bayramı’nın ruhunda ve muazzez manasında mevcut olduğuna işaret etti. Bahçeli, "Bilindiği üzere, her bayram bir gönül alma, her bayram kucaklaşma, kaynaşma ve bir yakınlaşma vesilesidir. Dargınlıkların bitirilmesi, kırgınlıkların giderilmesi, küslük ve kavgaların sonlandırılması bayramın hoşgörüyü, anlayışlı olmayı ve bağışlamayı tavsiye eden müzahir özellikleriyle mümkün olacaktır.” diye ifade etti.

Dostluğun pekişmesi, kardeşliğin ve arkadaşlığın perçinlenmesi, bağlılıkların güçlenmesinin, bayram günlerinin kalıcı olmasını dilediği bir lütuf olduğunu belirten Bahçeli, şöyle dedi: "Ziyaretlerle hatırlamanın, ikramlarla tanışmanın, coşku ve heyecanlarla kavuşmanın tadına ulaştığımız bayramların, sosyal, ekonomik ve toplumsal hayatımızda düzenleyici bir yönü, toparlayıcı ve tahkim edici bir niteliği de bulunmaktadır. Bilhassa bayramda, yardımlaşma ve dayanışmanın artması, paylaşma ve bölüşmenin yaygınlaşması, dara düşenlere, yolda kalanlara ve zorda bulunanlara el uzatılması bunun bir göstergesidir. Bu çerçevede, son yurdumuzda aziz millet varlığını güvenceye alacak ve ebedi kılacak en önemli hususların başında milli ve manevi değerlerimize sımsıkı sarılmak ve layıkıyla yaşamak gelmektedir. Sorun ve sıkıntılar içerisinde girdiğimiz bu Kurban Bayramı’nın, milletimizin hasretle beklediği huzur ve sükûn için bir başlangıç olmasını temenni ediyorum.”

Bayram günlerinde gösterilen birlik ruhunun ve beraberlik bilincinin, hayatın her alanına taşınmasıyla bölücü fitnenin mağlup olması ve araya ekilmeye çalışılan nifak tohumlarının çürütülmesinun muhakkak ki kaçınılmaz olacağına dikkat çeken Bahçeli, mesajına şöyle devam etti:

"Acılarımızdan memnun olanlara, kayıplarımızdan sevinç duyanlara, bölünmemizi umutla bekleyenlere aradıkları ortamı ve özledikleri karanlık günleri göstermemek için bayram günlerindeki müşterek hissiyatımızla karşı durmalı; milli, ahlaki, vicdani ve kalbi değerlerle aşılmaz burç olmalıyız. Bin yıllık kardeşlik hukukuna kurulan komploların, vatan ve millet varlığına düzenlenen saldırıların, Türkiye’nin geleceğine gösterilen tahammülsüzlüklerin etkisiz kalabilmesi için başkaca bir seçeneğimiz olmadığı aşikârdır. Bu duygularla tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, hepsine Cenab-ı Allah’tan selamet, sağlık ve saadet dolu yıllar diliyorum. Kaos ve isyanlarla boğuşan Müslüman âleminin istikrar, adalet ve güvene bir an önce ulaşmasını niyaz ediyor, Türk-İslam coğrafyasında yaşayan kardeşlerimizin mübarek bayramını dualarımla birlikte tebrik ediyorum.”

cihan

Bu haber 670 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,601 µs