En Sıcak Konular

Önder Aytaç'la ilgili ilk kez konuştu

17 Ekim 2012 16:56 tsi
Elif Çakır, meslektaşı Önder Aytaç hakkında 'tedaviye muhtaç biridir; kendisi de takipçileri de küfürbazdır' dedi

Tvnet ekranlarının ilgiyle takip elen programlarından Son Baskı'nın dün akşam ki konuğu Elif Çakır, meslektaşı Önder Aytaç hakkında "tedaviye muhtaç biridir; kendisi de takipçileri de küfürbazdır" dedi.

Son Baskı programının yapımcı ve sunucusu Veyis Ateş, Star yazarı Elif Çakır'a Önder Aytaç'la yaşadığı tartışmayı sordu. Önder Aytaç Twitter'dan Başbakan Erdoğan'a hakaret etmiş ve Elif Çakır bunun üzerine Önder Aytaç hakkında sert bir yazı kaleme almıştı.

Veyis Ateş: Sizin üslubunuz da sert değil miydi? O köşede nasıl yazar vs. gibi sözler söylediniz?

E. Çakır: Ben bir kalem sahibi olarak bu kalem kavgasını, bu sorgulamayı yazabilirim. Ortalıkta ağzını bozmuş birisi var. Bir kere küfür etmiş değil. Açın bakın Hakan Fidan ile ilgili yazdıklarına... Daha önce de birçok küfürleri var. Bu kadar küfürle yazan birinin Polis Akademisinde görev yapması beni rahatsız etti. Biz polislerin küfürlü konuşmamalarını ve eğitimli olmamasını istiyoruz.

"YAZIMIN ETKİSİYLE İŞİNİ KAYBETMEDİ"

Veyis Ateş: Ancak Önder Aytaç yazınızın etkisiyle işini kaybetti?

E. Çakır: Yok benim yazımın etkisiyle işini kaybetmediğini en yakın arkadaşı Emre Uslu'da açıkladı. Ama bizim toplumda son yıllarda mağdura yatma etkisi var. İşte başbakan bizi attırdı gibi. Ben o gün o yazıyı yazmasaydım da Aytaç işten atılacakmış. Benimle alakası yok. Mağdur edebiyatı yapıp bunun üzerinden popülarite kazanmak insanların hoşuna gidiyor. Böyle bir ismin Polis Akademilerinde görev yapmasına karşıyım!

Veyis Ateş: Köşe yazmasına da mı karşısınız?

E. Çakır: Köşe yazmasına karşı değilim. Bir yerde neden yazıyor demedim. O şekilde kendisine talip olduğu okurları vardır. İsteyen açıp okur. Burada bir tercih söz konusudur.

Veyis Ateş: Samanyolu'nda program yaptığı programla ilgili de eleştirileriniz vardı?

E. Çakır: Ben Samanyolu'na neden program yaptığını sorgulamıyorum. Yöneticilerin bileceği iş... Beni ilgilendiren tedavi görmesi gereken birisinin nasıl Polis Akademisinde görev yaptığıdır.

"ÖNDER AYTAÇ DA SEVENLERİ DE KÜFÜRBAZ!"

Veyis Ateş: Daha sonra hiç görüştünüz mü?

E. Çakır: Hayır ama çok ciddi bir şekilde şunu söyleyebilirim ki Önder Aytaç'ı seven ya da korumaya çalışanların da ağızları o kadar bozuk ki, ağza alınmayacak şekilde küfürlü on binlerce twit geldi. Ben bunları gördüğüm zaman hakikaten üzüldüm.
Veyis Ateş: Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Önder Aytaç neyi temsil ediyor da küfür ediyor ve siz neyi temsil ediyorsunuz da Önder Aytaç'ı sevenler size küfür ediyor?
E. Çakır: Ben şuna inanıyorum. Bir kadın olarak madem siz edepli birisiniz bu yazıyı nasıl kaleme aldınız deniliyor. Bence kalem kalemdir. Kalemin erkeği dişisi olmaz. Ben bir birey olarak karşı durmam ve tepki vermem gereken bir yazı yazdım. Çünkü benim kızım var sokağa çıktığımda polislerle karşılaşıyorum. Ve onun eğittiği polisleri görüyorum... (Gazeteciler.com)



Bu haber 732 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,952 µs