En Sıcak Konular

Bahçeli'ye ateş püskürdü

12 Ekim 2012 19:01 tsi
MHP'li Koray Aydın, Bahçeli'yi 'TOBB' üzerinden topa tuttu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan adayı ve Trabzon Milletvekili Koray Aydın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 15 yıldır TOBB Genel Kurulu Toplantısı'na katılmamasını eleştirdi. Aydın, "Bizim anlatacak fikrimiz yok mu, bizim orada söyleyecek hiç mi bir şeyimiz yok. Bu güvensizlik nedir ben MHP genel başkanı olursam Odalar ve Borsalar Birliği salonuna bütün kadromla gidip Türkiye'nin bütün temel meselelerinde ki görüşlerimizi o salonda anlatmak zorunda olduğunuzun bilinciyle hareket edeceğiz."dedi.
 
MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Yozgat İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda partililerine hitap etti. MHP Genel Başkanlığı'na aday olmasının arkasında iki temel sebep olduğunu belirten Aydın, "Bir tanesi önümüzde yapılacak anayasa değişikliği çalışmaları. Türkiye'nin gözünden saklanan, sinsi sinsi hedefine götürülen, uyuşturula uyuşturula hedefe doğru yaklaştırılan bu anayasa çalışmaları benim aday olmamdaki en büyük nedenlerden bir tanesidir. Çünkü yeni ve sivil anayasa dedikleri şey, bin yıldan beri Türk milletinin tek başına sahip olduğu egemenlik hakkının, Türk milletinin bir etnisite durumuna düşürülerek diğer bütün etnisetelerle bu egemenlik hakkını paylaşması demektir. Yeni ve sivil anayasa demek budur, gerisi hikayedir. Çünkü diğer bütün maddelerde üç aşağı bir yukarı partiler arasında anlaşma oluşmuş durumda. Anayasadan Türkün adının çıkarma teşebbüsü içerisindeler. Türkün tasfiyesi anlamına gelen anayasa çalışmalarını seyretmeyeceğiz, meydanlara ineceğiz ve millete gideceğiz." dedi.
 
Aydın, diğer aday olma nedenini ise gelecek yıllarda yapılacak, yerel, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri olduğuna bağladı.
 
Genel başkan olduğu takdirde MHP'nin üye sayısını ilk yıl 1 milyon, 2015 seçimlerine kadar ise 3 milyon üyeye çıkaracaklarını söyleyen Aydın, "Ben genel başkan olursam kimse benim adıma kılıç sallamasın, çünkü bir genel başkanı başarıları korur. Eğer biz iktidar heyecanımızı ve coşkumuzu bu büyük millete yansıtırsak bu büyük Türk milleti alternatifsiz olmaktan çıkar. Bu gün AK Parti'yi besleyen ana damar ‘Alternatif Yok ki' sözüdür. ‘Alternatif mi var' diyorlar. Kendini bu yere konumlandırmış çözüm önerilerini milleti ile paylaşmış kendi kadrosunun gücüne inanarak ayaklarının üzerine dikilmiş, gözlerini de iktidar hedefine kilitlemiş bir Milliyetçi Hareketi büyük Türk milleti fark eder ve uzattığımız o eli tutar ve yakalar." diye konuştu.
 
"BAHÇELİ, MEDYAYI FAZLA KULANMIYOR"
 

Bahçeli'yi medyayı az kullanıyor diye eleştiren Aydın, "Bugünkü MHP liderinin yönetim tarzı böyle bir anlayışa dayanıyor, bu bir tercih meselesidir. Şimdiki liderin tercihi böyle, medyayı fazla kullanmayan, bu tür zeminlerde fazla görülmeyen, belli zamanlarda meramını anlatan, medyayı az kullanan bir tercih kullanıyor, buna saygı duyacağız, tercih böyle. Ben de bu tercihle MHP'nin bu halinden ileriye gidemeyeceğini söylüyorum. Tam tersine MHP her yerde olmalı ve iktidar projesini Türk milletinin önüne koyarak, meydanlara çıkarak milletiyle bütünleşerek bunu hayata geçirmesini istiyorum. Bu partinin genel başkanı, 15 yıldır Odalar borsalar Birliği'nin genel kuruluna katılmadı. Bizim anlatacak fikrimiz yok mu? Bizim söyleyecek hiç mi bir şeyimiz yok. Bu güvensizlik nedir. Ben MHP Genel Başkanı olursam odalar ve borsalar birliği salonuna bütün kadrolarıma gidip Türkiye'nin bütün temel meselelerindeki görüşlerimizi o salonda anlatmak zorunda olduğumuzun bilinciyle hareket edeceğim."şeklinde konuştu.
 
Cihan


 

Bu haber 736 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,731 µs