En Sıcak Konular

Nihat Kahveci'den Beşiktaş'a suçlama

11 Ekim 2012 16:51 tsi
Eski milli yıldız Nihat Kahveci, Beşiktaş'tan milli takıma giden oyuncu sayısının az olmasıyla ilgili çarpıcı yorumlar yaptı.

İspanya'da Villarreal 16 ve 18 yaş grubunda yardımcı antrenörlük yapan eski milli futbolcu Nihat Kahveci Best FM Spor Müdürü Özkan Öztürk'e konuştu.

Kısa bir Türkiye macerasının ardından İspanya'ya döndüğünü belirten Nihat Kahveci, "İspanya'da 8 senelik bir futbolculuk kariyerim oldu. Daha sonra kısa bir süreliğine Türkiye'ye döndüm ancak burada işler hem benim hem de takımın istediği gibi gitmedi. Tekrar İspanya'ya dönme kararı aldım. Futbolu bıraktıktan sonra kendime çok yakın gördüğüm Villarreal'e çalışmak istediğimi söyledim. Onlar da kapılarını açtılar. Şu an 16 ve 18 yaş grubunda çalışıyorum. Lider durumdayız. Ailemle burada mutluyum." dedi.

TAYFUN KORKUT MİLLİ TAKIMI HAK EDİYOR

Milli Takım'da Abdullah Avcı'nın yardımcısı olarak görev yapan Tayfun Korkut'un çok iyi bir yol çizdiğini söyleyen Kahveci, "Türkiye'deki çoğu insan Tayfun Korkut'u tanımıyor. Tayfun, Real Sociedad,1899 Hoffenheim, VfB Stuttgart'ın alt yapısında çalıştı. Pro Lisans sahibi bir teknik direktör. Ama Türkiye'de ‘Tayfun'un orada ne işi var' şeklinde konuşuluyor. Tayfun kariyeri ile orayı hak eden bir insan. Benim hedefim ise kendimi her geçen gün geliştirmek." şeklinde konuştu.

A Milli Futbol Takımı ile ilgili de önemli açıklamalarda bulunan Kahveci, bütün maçların çok önemli olduğunu ifade ederek, "Umuyorum ki polemiklerden uzak, 2 karşılaşmadan 6 puan alınan bir hafta olur. Yensek de yenilsek de futbol dışında çok şey konuşuluyor. Milli takıma destek olmalıyız. Her oyuncu seçiminden sonra Milli Takım'da polemikler oluyor. Ben de 10 sene bunları yaşadım. Kimileri oynayacak, kimileri oynamayacak. Önemli olan Türkiye'nin Dünya Kupası Finalleri'ne gitmesi. Bu yolda herkes takıma destek olmalı. Teknik olarak takımı değerlendirecek olursak, çok iyi bir kadro ve yapılanma var. Evimizde hiç kaybetmemiz lazım. Ben umuyorum ki 2 karşılaşmayı da kazanarak haftayı 6 puanla tamamlayacağız." dedi.

HERKES MİLLİ TAKIM'A DESTEK OLMALI

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı'ya yöneltilen eleştiriler ile ilgili de konuşan Kahveci, "Bütün Türkiye, Abdullah Avcı'nın takımın başına geçmesi için destek oldu. Tek bir maçta bu desteğin terse dönmesini anlamıyorum." diyerek şunları söyledi:

"Hocanın kararlarına destek olunması lazım. Selçuk'un oynatılmaması bu kadar sorun olmamalı. Selçuk o hafta en formda dönemindeydi. Ancak bazen taktik gereği oynatmamak gerekebilir. Bu kadar eleştiri normal değil. Ama şimdi bakıyoruz. Selçuk'un Galatasaray'daki performansı eleştiriliyor. Ben çok fazla abartıldığını düşünüyorum. Bence Abdullah Avcı'ya destek olunmalı."

MİLLİ TAKIMDA BEŞİKTAŞLI OLMAMASI BEŞİKTAŞIN SUÇU

Kendisini Milli Takım'da en çok üzen olayın Beşiktaş'tan milli takıma giden oyuncu sayısı olduğunu ifade eden Kahveci, "Demek ki burada Beşiktaş'ın konuşulması gerekiyor. Milli Takıma giden tek oyuncu takımın yedek kalan kalecisi. Beşiktaş'a daha kaliteli yerli futbolcular gerekiyor. Ben eleştirilen bir Nihat olarak her sene Milli Takım'a gittim. Ligde bu sene yine büyük takımlar kafada olacak ancak Beşiktaş formasını koysa en kötü 3'üncü bitirir." şeklinde sözlerini noktaladı. Cihan 

Bu haber 656 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,950 µs