En Sıcak Konular

Destici: Müdürün sözü yerinde değil ama...

10 Ekim 2012 19:00 tsi
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven'in sözlerine ilişkin, ''Evet, maksadını aşan bir söz kullanmıştır. " dedi ancak gündemle ilgili uyarıda bulundu

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven'in sözlerine ilişkin, ''Evet, maksadını aşan bir söz kullanmıştır. Elbette ki bir emniyet müdürünün kullanmaması gereken bir sözdür. Ama Türkiye gündemini bununla meşgul etmenin de bir anlamı olduğunu düşünmüyorum'' dedi.

Destici, Sivas Belediyesi'nce yaptırılan ''Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri''nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, böyle bir tesisin açılışında bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Tesislerin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Destici, ''Rahmetli genel başkanımızın, şehidimizin, liderimizin isminin verildiği bu açılışta bulunmak bizi bir taraftan büyük bir sevince boğarken, diğer taraftan da büyük bir acı ve hüzne boğmaktadır'' ifadelerini kullandı.

Destici, birinci gündem maddelerinin terör olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

''Terör bitene kadar da terör olacaktır. Terör konuşulması, çözüm üretilmesi ve mücadele edilmesi için her gün onlarca şehit mi gelmesi gerekiyor? Şehit gelmeyince neden konuşulmuyor? Türkiye, bir emniyet müdürünün lafını konuşuyor. (Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven) Emniyet müdürü 'öyle söylemiş, böyle söylemiş' olabilir. Maksadını aşan sözler de söylemiş olabilir. Ama emniyet müdürünün sözünü tartışmanın bu ülkeye ne faydası var. Esas Galip Ensarioğlu'nun ne söylediğine bakmak lazım. Galip Ensarioğlu iktidar partisinin milletvekili değil mi? Siz Başbakan olarak 'ana dilde eğitime hayır' diyeceksiniz, milletvekiliniz çıkacak 'ana dilde eğitim ak sütümüz gibi helaldir' diyecek. Ben esas sayın Başbakandan, Sayın Başbakan Yardımcısından ve muhalefetten bunu yorumlamasını istiyorum. Yoksa emniyet müdürü nihayetinde bir bürokrattır. Evet, maksadını aşan da bir söz kullanmıştır. Elbette ki bir emniyet müdürünün kullanmaması gereken bir sözdür. Ama Türkiye gündemini bununla meşgul etmenin de bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.''

-Şöhretler karması ile Sivas karması maç yaptı-

Sivas Valisi Zübeyir Kemelek de yaklaşık 52 dönümlük arazi üzerinde iki futbol sahası, bir sosyal tesis ve yürüyüş parkuru ile birçok sporcuya ve her yaştan insana hizmet verecek bir kompleksin açılışında bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

Sporun gençleri olumsuz davranışlardan uzaklaştırdığını dile getiren Kemelek, kompleksin Sivas'tan önemli sporcular yetişmesine vesile olmasını temenni etti.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise Sivas sporuna hizmet edecek önemli bir tesisin açılışını gerçekleştirdiklerini belirtti.

Konuşmaların ardından sanatçı Onur Şan konser verdi. Konserin ardından şöhretler karması ile Sivas karması arasında gösteri maçı yapıldı. Eski milli futbolculardan Tanju Çolak, Erdal Keser, Hami Mandıralı ve Erdi Demir ile sanatçılar Cengiz Özkan ve Onur Şan'ın da forma giydiği şöhretler karmasının teknik direktörlüğü Rıza Çalımbay yaptı. Maçı, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman da izledi.

aa

Bu haber 632 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,462 µs