En Sıcak Konular

Abdüllatif Şener'in yeni adresi belli gibi

10 Ekim 2012 09:59 tsi
Abdüllatif Şener'in yeni adresi belli gibi AK Parti'den ayrılarak Türkiye Partisi'ni kuran ancak siyasi arenada arzu ettiği karşılığı bulamayan eski bakan Abdüllatif Şener Saadet Partisi yolunda... Şener, Saadet Partisi'nde siyasete dönüş sinyali verdi.

Ak Parti'de Maliye bakanlığı ve Başbakan yardımcılığı görevlerinde bulunan Ak Parti'den ayrıldıktan sonra Türkiye Partisi'ni kuran ancak istediği hedefe ulaşamayınca kapatmak durumunda kalan Abdüllatif Şener'in Saadet Parti'sine geçeceği iddia edildi. Şener, Çayırova ziyareti sırasında da Saadet Partisi'ne katılacağının ilk sinyallerini verdi. Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak'ta Abdullatif Şener'in Saadet Partisine geçeceğini doğruladı.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Töngüç ve İlhami Bayrak'la birlikte yemek yiyen Abdüllatif Şener, daha sonra yanındakilerle birlikte Saadet Partisi ilçe binasına geçti.

Burada gazetecilerin sorunlarını yanıtlayan Abdüllatif Şener, Saadet Parti'sine geri döneceğinin sinyallerini verdi. Türkiye Partisini kapattığını ve şu sıralar siyaset yapmadığını söyleyen Şener, "Türkiye'nin içinde bulundu anti-demokratik ortam bizi siyaset yapamaz hale getirdi. Açıkçası maddi sorunlarda yaşadık. Dolaysıyla partiyi kapattık." şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Çayırova İlçe başkanı İlhami Bayrak'ın Abdüllatif Şener'e "sayın bakanım" diye hitap etmesi dikkat çekti. Abdüllatif Şener'in Saadet partisine geçeceğiyle ilgili konuşan Bayrak; "Kendisi milli görüşlü değerli bir siyasetçidir. Milli görüş çatısı altında bakanlık yapmıştır. Saadet Partisine geçmesi bize güç katacaktır " dedi.


Bu haber 783 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,667 µs