iyibilgi Ankara" /> iyibilgi Ankara"/>

En Sıcak Konular

CHP'li bir anı: Başbakan'ın ruh hali!

8 Ekim 2012 12:30 tsi
CHP'li bir anı: Başbakan'ın ruh hali!

Kılıçdaroğlu, Başbakan’la ilgili komik bir anısını anlattı.. Ama hiç komik olmadı.. Daha çok Başbakan'ın ruh hali ile ilgili bir mesaj vermiş oldu... iyibilgi Ankara

Hürriyet Gazetesi’nin Pazar ekinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yapılmış, siyassetten uzak duran tam sayfalık bir söyleşi yayınlandı. Haberin içine bile girmeyen, resim altı, iki satırlık bir anısını anlattı Kılıçdaroğlu.

Anı şöyle; Kemal Kılıçdardoğlu, Başbakan’ın ameliyatından sonra Kürt meselesi hakkında konuşmak üzere AKP’yi ziyaret ediyor. Tabii geçmiş olsun deniyor. Başbakan nasıl geçtiğini anlatıyor, boğazından aşağı nefes alabilsin ameliyat sırasında bir aygıt indirildiğini, bunun da ses tellerini rahatsız ettiğini söylüyor.

Bunu anlatınca, Kılıçdaroğlu da, “Herhalde o doktor CHP’lidir” diye şaka yapıyor. Fakat bu espri sonrası bir gariplik oluyor. Başbakan bunu ciddi sanıyor. “Gerçekten CHP’li mi” diye soruyor.

Kılıçdardoğlu’nun anısı böyle. Fakat bu anı pek komik değil. Sanki daha çok Başbakan’ın “kaygılı hali”ni anlatıyor. Yoksa normal şartlar altında doktor CHP’li olsa ne olacak olmasa ne olacak?

Başbakan’ın verdiği, espriyi bile atlamasına neden olacak kaygı hali ne demek? Elbette bir başbakanın ameliyatı hekimlik açısından ehil kimselere tarafından yapılsın istenir ama aynı zamanda bu insanların güvenlik şartlarına uygun olmaları da beklenir. Fakat herhalde hangi partiye oy verdiklerine bakılmaz!

Kısaca bu anı biraz Başbakan’ın "şüpheci" halini yansıtıyor. Ve diyeylim ki öyle.. Neden Başbakan bu kadar şüpheci olsun ki?

www.iyibilgi.com



Bu haber 2,240 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,839 µs