En Sıcak Konular

Aziz Yıldırım: Fenerbahçe için babamı tanımam

3 Ekim 2012 14:39 tsi
Fenerbahçe'de önce kadro dışı bırakılan ardından da sözleşmesi feshedilen Alex de Souza tartışmalarına Başkan Aziz Yıldırım son noktayı koydu. Yıldırım, Fenerbahçe'nin menfatı için babasını bile tanımayacağını söyledi.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi C Grubu 2. maçında Mönchengladbach ile deplasmanda oynayacağı maça giderken havaalanında basın mensuplarına konuşan Başkan Yıldırım, adeta ateş püskürdü. Başkan Yıldırım, Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman, yönetici Ali Yıldırım ve Alex'in tercümanı Samet Güzel'i de yanına alarak yaptığı açıklamada, Brezilyalı oyuncunun Fenerbahçe'ye zarar verdiğini söyledi.

Alex'in kişisel internet sitesinden yaptığı açıklamada, "8 yıllık geçmişimi 3 dakikada sildi" diyerek suçladığı Başkan Yıldırım, "Gerekirse üç dakikada değil saniyede karar veririm. Fenerbahçe için babamı tanımam." dedi.

Yanına tercüman Samet Güzel'i de alan ve yaşananlara şahit gösteren Yıldırım, Alex'in kendisiyle görüşmeye geç gelmesini, karşısında sürekli cep telefonuyla tweet atmasını ve bacak bacak üstüne atmasını eleştirerek, "Sözleşmesinin feshini bizzat Alex kendisi istedi. Saha içindeki Alex'e kefilim ama saha dışındaki Alex'e kefil değilim. Hiçbir şey Fenerbahçe'den üstün değildir. Aziz Yıldırım gider, Aykut Kocaman gider, Alex gider ama Fenerbahçe ömür boyu burada kalır." dedi.

Önümüzdeki salı günü bir basın toplantısı yapacağını ve Alex ile ilgili bilinmeyenleri anlatacağını belirten Yıldırım, tercüman Samet Güzel'in de toplantıda olacağını ve onun da aralarında geçenleri anlatacağını söyledi.

cihan



Bu haber 614 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,875 µs