En Sıcak Konular

Aziz Yıldırım: O Alex'e kefil değilim

3 Ekim 2012 13:47 tsi
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takımdan olaylı bir şekilde ayrılan Alex De Souza'la ilgili açıklama yaptı.

İşte Aziz Yıldırm'ın açıklamaları:

Her şey Alex üzerine kurulmuş gibi görülüyor. Alex'i alkışladık, arkasında durduk. Aykut Hoca kendisiyle konuştuktan sonra beni aradı. 16.15'te kulübe geldiler. 16.00 dediler, beni beklettiler.

Odaya geldi, elinde twit, elinde telefonu devamlı yazıyor. Bir büyüğün karşısında bile ayak ayak üstüne atmayız. Yüzüme bakmıyor, twite devam ediyor.

Benim durumum ne olacak dedi, sen ne istiyorsan o olacak dedim. Kendisi "Hoca beni kadroda düşünmediğini söyledi" dedi. Ben de sen ne düşünüyorsan o olacak dedim. Ben gitmek istiyorum, mukavelemi feshedin dedi.
Eylül sonu itibariyle Alex'in alacağı yok. Üç dakikada diyor, ben Fenerbahçe menfaatleri için gerekirse saniyede karar veririm. O gün nasıl alkışladıysam, bugün de gitmesi gerektiğine inandığım için kararı verdim.

Alex Fenerbahçe Başkanı'nın üzerine çıkmışsa ya Alex gider, ya başkan gider. Önümüzdeki hafta bir basın toplantısı yapacağım. Saha içindeki Alex'e kefilim ama saha dışındaki Alex'e kefil değilim.

Tüm konuşmaların şahidi tercüman Samet'tir. Ben her şeyi açıklayacağım. Fenerbahçe'de kimse büyük değildir. Biz korkak değiliz kimseden korkmayız. Biz inanmadığımız bir şey yapmayız. Herkes burada ben de buradayım. 3 Temmuz süreci devam ediyor.

Dün Alex'e küfür edenler bugün Alex'in arkasında duruyorlar. Alex'i seviyorsa ben seviyorum, Aykut Kocaman seviyor. 8 senede burada kalmasını sağladık. Bir dakikada, gözümü kırpmam babamı tanımam.

Aykut Kocaman: Alex'e sen çok büyüksün idare edmiyorum demedim. Zaman kimin haklı olduğunu gösterecek, susmayı tercih ediyorum''.



Bu haber 632 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,690 µs