En Sıcak Konular

ÜDS'ye başvuran adayların sınav yerleri belli oldu

27 Eylül 2012 15:55 tsi
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2012 Sonbahar Dönemi Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı'na başvuran adayların sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemlerinin tamamlandığını duyurdu.

ÖSYM'den yapılan yazılı açıklamada, 7 Ekim 2012 tarihinde yapılacak 2012-ÜDS Sonbahar Dönemi Sınavı'na başvuran adayların, sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemlerinin tamamlandığını duyurdu.

Açıklamaya göre, adaylar sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgelerini, TC kimlik numarası ve şifreleri ile bugünden itibaren ÖSYM'nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden edinecekler. Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile adayın fotoğrafı bulunacak. Sınava Giriş Belgeleri adayların adreslerine ayrıca gönderilmeyecek.

Adayların internetten edinecekleri bu belgelerinin renkli ya da siyah-beyaz çıktılarını sınavda yanlarında bulundurmaları gerekecek. Ancak belgenin arka yüzünde herhangi bir yazı, resim, işaret bulunmayacak. Sınava giriş belgesinin arka yüzünde herhangi bir yazı, resim ve işaret bulunan adayın sınavı geçersiz sayılacak. Sınava giriş belgesi yanında olmayan adaylar sınava alınmayacak. Adayların sınava girecekleri binaları sınav gününden önce görmeleri yararlarına olacak. Adayların sınava girebilmeleri için sınava giriş belgesinden başka fotoğraflı ve onaylı özel kimlik belgelerini de yanlarında bulundurmaları gerekecek. (CİHAN)



Bu haber 708 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,744 µs