En Sıcak Konular

Kadıköy'de dev randevu

24 Eylül 2012 17:32 tsi
Spor Toto süper Lig'de hafta dev bir maçla kapanıyor. Şampiyonluk adayları Fenerbahçe ve Trabzonspor, Kadıköy'de karşı karşıya geliyor.

2-0 öne geçtiği marsilya maçında son 7 dakikada beraberliği razı olan ve morali bozulan Fenerbahçe, sahasındaki yenilmezlik serisini devam ettirip moral bulmak isterken, konuk Trabzonspor da bu sezon ilk kez 2 maç üstüste kazanarak seri yakalamak amacında. İki şampiyonluk adayından kazananın önü açılacak, kaybeden ise sıkıntılı bir döneme girecek. İki takım arasında Kadıköy'de oynanan son maçı Fenerbahçe 2-0 kazanmıştı.
Sahasında en son 2 sezon önde Bursaspor'a yenilen Fenebahçe, tam 45 maçtır Şükrü Saracoğlu'nda yenilgi yüzü görmedi. Sarı lacivertliler, ezeli rakibinie de son olarak 15 sezon önde yenildi. Sahasındaki son 15 maçta Trabzonspor'u 11 kez yenerken, 4 de beraberlik aldı.

Zrolu maçta Fenerbahçe'de sakatlıkları geçen Kuyt ve Krasic forma giyebilecek duruma geldi ama Kocaman tarafından riske edilememek için kadroya alınamdı. Trabzonspor'da ise eksik isimlerin sayısı oldukça fazla. Şenol Güneş, bu maçta  Tolga, Giray, Colman, Volkan ve Soner gibi 5 önemli isminmden faydalanamıyor. Bordo mavili ekip için tek sevindirici gelişme Serkan'ın iyileşmesi.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak olan ve sarı lacivertli ekibin geçen seondan kalan cezası nedeiyle kadın ve çocuk taraftarl önünde oynanacak mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Mücadele Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak.

Habürtürk'ten Kuyt ve Krasic iddiası

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak dev mücadeleye sayılı saatler kala her iki ekip de hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye koyuldu. Karşılaşma ile ilgili sakatlıkları devam eden Kuyt ve Krasic'in Trabzon maçı kadrosunda yer almayacağı iddiası geldi.

İşte o haber:

"Fenerbahçe'de zorlu Trabzonspor maçının hazırlıkları dün akşam yapılan son idmanla tamamlandı. Sarı-lacivertliler'de en çok merak edilen konu ise Milos Krasic ve Dirk Kuyt'ın bugünkü maçın kadrosunda olup olmayacaklarıydı. Teknik Direktör Aykut Kocaman, iki yıldızıyla dün akşamki idman sonrasında görüşerek, "Durumunuz nasıl?" diye sordu.

Her iki oyuncu da iyi olduklarını ancak maça çıkacak durumda olmadıklarını belirterek, "Maç oynayacak durumda değiliz" yanıtını verdiler. Bunun üzerine Krasic ve Kuyt'ın bu düşüncelerini öğrenen Aykut Kocaman, yaptığı konuşmanın ardından iki yıldızını bugünkü maçın kadrosuna almadı.

FENERBAHÇE-TRABZONSPOR
STAT: Şükrü Saracoğlu

HAKEM: Fırat Aydınus
SAAT: 20.00

YAYIN: Lig TV
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Egemen, Yobo, Hasan Ali, Mehmet Topuz, Meireles, M.Topal, Caner, Alex, Sow TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Mustafa, Bamba, Emerson, Yasin, Zokora, Sapara, Barış, Olcan, Henrique TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş  

(Tümspor)



Bu haber 713 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,570 µs