En Sıcak Konular

Mehmet Özhaseki: Ben olsam şöyle yapardım

24 Eylül 2012 10:59 tsi
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehir için fikri olan ya da yapılan çalışmalarda “Ben olsam şöyle yapardım” diyen vatandaşlar için internet sitesi hazırlattı, Kayseri'yi yönetime ortak etti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kenti daha ileriye taşımak için yeni bir proje başlattı. Her türlü fikir ve düşüncenin projeye dökülebileceğini söyleyen Başkan Mehmet Özhaseki Bilgi Teknolojileri Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan www.kayseriicinprojemvar.com sitesiyle Kayserileri, kente katkı sağlamaya ve hizmetlere yön vermeye davet etti. Projede, sosyal ve kültürel etkinliklerden ulaşıma, teknolojik ve mimari gelişmelerden altyapıya kadar günlük hayatta karşılaşılan her türlü konuda hayatı kolaylaştıracak, kente maddi veya manevi faydalar sağlayacak görüş, fikir ve projenin gün yüzüne çıkartılması amaçlandı. Site, yenilikçi, üretken ve hizmet odaklı vatandaşların fikirlerini özgürce sunmasına imkan sağlarken siteye gelecek projelerden uygun görülenler hayata geçirilecek.

Projeleri değerlendirmek istiyoruz

Kayseri için sürekli olarak proje geliştirip hizmet ürettiklerini söyleyen Başkan Özhaseki, “Son yıllarda şehrimizi daha da ileriye götürecek proje ve yatırımları bir bir hayata geçiriyoruz. Belediyeciliği yalnızca yol, su, yeşil alan, altyapı, ulaşım gibi rutin hizmetleri yerine getirmek olarak görmeyen; şehri geleceğe taşıyacak proje ve yatırımları hayata geçiren bir anlayışla sürekli olarak proje üretip yatırım yapıyoruz. Bundan birkaç yıl önce turizmden tarıma, spordan eğitime kadar 10 başlık altında topladığımız projelerin bazıları bugün artık hayata geçmeye başlamış durumda” dedi. Bu projelerin hayata geçmesiyle birlikte Kayseri'nin, özellikle kültür-sanat ve turizm alanında çok önemli bir sıçrama gerçekleştirdiğini söyleyen Başkan Özhaseki sözlerine şöyle devam etti: “Belediye olarak projesini geliştirip yapım çalışmalarını sürdürdüğümüz bu önemli yatırımların yanı sıra vatandaşlarımızın da fikirlerini almak ve projelerini değerlendirmek istiyoruz. Biliyoruz ki bu şehrin gelişimi için kafa yoran, günlük hayatında karşılaştığı olaylardan ve sorunlardan esinlenerek “;ben olsam şöyle yapardım” diye düşünen çok sayıda hemşerimiz var. İşte bu tür fikir ve projeleri bir yerde toplamak ve rantabl olanları değerlendirebilmek amacıyla bu siteyi sizlerin hizmetine sunduk. “Kayseri İçin Projem Var” adını verdiğimiz bu siteye proje ve fikirlerinizi göndererek bizlere yol ve yön göstermiş olacaksınız”

Kaynak: Star



Bu haber 625 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,090 µs