En Sıcak Konular

Cübbeli Ahmed'den çağrı

20 Eylül 2012 10:30 tsi
Mahkeme öncesi 30'dan geri sayım yapan Hoca Efendi'nin hayranlarında özlem had safhada ve mahkeme tarihine artık sayılı saatler kaldı.

Hoca Efendinin her perşembe sevenlerine gönderdiği mektuplarında Daha önceki duruşmalara taraftarlarının gelmesini istemeyen Hoca Efendi, basın danışmanı aracılığı ile duyurduğu mektubunda cemaat mensuplarını adliye önünde toplanıp kendisine destek vermeye çağırması üzerine 10 binlerce seveninin Çağlayan adliyesinin önünde toplanacağı bilgileri gelmeye başladı ve son gelen bilgilere göre kimse net bir rakam veremiyor..

ADLİYEYE GELİN ÇAĞRISI

"Tekrar tekrar söylüyorum. Üzerinizde zerre kadar bir hakkım varsa kadın-erkek, çoluk-çocuk hepinizi 21 Eylül cuma günü, cuma namazının hemen peşinden itibaren 2'ye 3'e, hatta 4'e 5'e kadar bekliyorum. Çünkü mahkeme o saatlere kadar uzar fakat bizi itibarsızlaştırmaya çalışanlara verilecek en güzel cevap orada toplu görünmektir. Bu nedenle 10 bin kişi de gelse ayrı saatlerde gelirse kezzap medya '1000 kişi destek verdi' diye yazar. Ama en azından gelenler dağılmazsa ve cemaat saat 3 gibi doruk noktasına ulaşırsa güçlü bir resim vererek bu planlarının tutmadığını onlara gösterebiliriz. Benden hizmet bekliyoranız bana güç vermelisiniz" dedi.

"DUALARIM 7 NESLİNİZE ULAŞACAK İNŞALLAH"

Mektubunu "Bu itibarla size tekrar duyuruyorum, ben yıllar yılı hepinizin bulunduğu şehirlere, mahallelere ayağınıza geldim, şimdi bir kere olsun siz de bu iftiraları söndürmeye gelin. Gelenlere öyle dualar edeceğim ki yedi neslinize yetişecek inşâallâh. Herhalde Çağlayan Adliyesi'nin önüne kadar metrobüs geliyor; bu da kolaylık olur. Saat olarak 10 gibi buluşalım inşallâh. Fakat sakın taşkınlık yapmayın, tahrik etmek isteyenler olursa aman uyanık olun; yüz vermeyin. Sessiz sedâsız, huzur üzere oturup dua edin" diye sürdüren Hoca Efendi, askere, polise itaatli olunmasını, sesli bile konuşulmaması uyarısında da bulundu.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ EN ÜST SAFHADA!

Katılımın tahminlerin çok üzerinde olacağından dolayı provakasyonların olabileceği ihtimaline karşı güvenlik önlemleri en üst düzeyde olması bekleniyor yüzlerce sivil güvenlik görevlisinin de yer alacağı Çağlayan adliyesi etrafında yine mobese kameralarına ek olarak en üst teknolojinin kullanılması bekleniyor.

TAHRİK VE PROVAKASYONLARA UYARI!

Art niyetli kişilerin olası provakasyon girişimlerine karşı yetkililer Hoca Efendinin rızasını kazanmak için orada toplanacak olan sevenlerine hiç bir siyasi yada cemaati hedef alan pankartlar açılmamasını altını çizerek vurguluyorlar ve en ufak bir olumsuzluğun yaşanmasından Hoca Efendinin büyük üzüntü yaşayacağını belirtiyorlar ! 

Bu haber 649 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,323 µs