En Sıcak Konular

20 Eylül 2012 10:11 tsi
Yıldızların arkasında kimler var?

New York Times’da dün yer alan bir habere göre önümüzdeki gün-lerde New York ulaştırma hatlarındaki reklam panolarında bir reklam boy gösterecek. Reklamın metni şöyle:

“Medeni insan ile bir vahşi/barbar arasındaki herhangi bir savaşta medeni olanı destekleyin. İsrail’i destekleyin. Cihat’ı yenin”.

Ve yazının her iki tarafında da İsrail’i simgeleyen iki mavi Davut yıldızı. Verilen mesaj açık: Müslümanlar barbar ve vahşidir, İsrail ise medeni ve sizdendir. Siz kimi destekleyeceğinizi çok iyi biliyorsunuz.

Buna benzer ilanlar Amerika’nın çeşitli noktalarında bugüne kadar kullanıldı. Bunlardan birinde ‘İslamophobia’ diye bir şeyin olmadığı, İslam’ın gerçekten korkulacak bir şey olduğu, buna da ancak ‘İslamorealism’ denebileceği ilan ediliyordu.

11 Eylül’den sonra Siyonist Yahudiler ile Siyonist Hıristiyanlar zihinlerindeki medeniyetler çatışmasını ve bölünmüş dünyayı önceki başkan George W. Bush üzerinden sahaya yansıtmayı başardılar. Barack Obama’nın gelişi ile birlikte ise bu planlar bir ölçüde aksadı. Obama’nın çatışmadan ziyade diyalog arayan tavrı İsrail’i ve Siyonistleri zora soktu.

Bu bağlamda denebilir ki İslam’a hakaret kampanyaları Obama’ya karşı da yürütülüyor. Filmin seçimlere çok az bir süre kala medyanın odağına taşınması da tesadüf değil. Hatta belki fazla komplocu olacak ama, Libya’da Amerikan büyükelçisinin yakılması da tesadüf gibi durmuyor. Böyle bir saldırıyı istihbarat birimlerinin haber alamaması, elçiliği koruyamamaları hiç de akla yatkın gelmiyor. Belki de düşünülen, büyükelçisini bile ‘cihatçı vahşiler’den koruyamayan bir Başkan Obama algısı oluşturmaktı.

Kısacası Siyonist cenahın bu seçimlerdeki en önemli hedefi Obama’yı devirmek ve yerine dinci Romney’i başkan seçtirebilmek. 

Sedat Laçiner / Star (İlgili kısım)



Bu haber 2,283 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,322 µs