En Sıcak Konular

Kurtulmuş'un HAS PArtililere son sözleri

19 Eylül 2012 17:45 tsi
Kendisine yapılan teklifi kabul ederek AK Parti'ye geçme kararı alan Numan Kurtulmuş, son kez delegelere ve kurucu üyelere bir konuşma yaptı.

Eski HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, “Bu dostlukları biz yolda bulmadık. Zor koşullarda geliştirdiğimiz bu dostlukları ve arkadaşlıkları inşallah sonuna kadar devam ettireceğiz. Her zaman el birliği, gönül birliği içerisinde olacağız.” dedi.

HAS Parti delegeleri arasında yapılan oylamada partinin kapatılması yönünde karar çıkmasının ardından konuşan Numan Kurtulmuş, partinin kurulduğu 1 Kasım 2010'dan itibaren çıktıkları yolda fedakarca yol aldıklarını belirtti. Kurtulmuş, at arabasıyla seçim kampanyası yapan, az da olsa gelirinin büyük kısmını partiye harcayan veya evde yaptığı işleri satarak partiye bağışlayan kadınlardan örnekler verdi.

Partiyi kurmanın büyük bir coşku olduğunu ve Türkiye'de geniş kitlelere ulaşma imkanı sağladığını belirten eski HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, ancak partinin kurumsal kimliğini sona erdirmenin de o kadar duygusal olduğunu ifade etti. Siyaseti hiç bir zaman yakın hedefler uğruna yapmadıklarını, hiç bir zaman kimseyle gizli kapaklı bir takım pazarlıklar içerisinde olmadıklarını vurgulayan Numan Kurtulmuş, bundan sonra da her söylediklerini şeffaf şekilde gerçekleştireceklerini kaydetti.

Parti etrafında çok güzel dostluklar ve arkadaşlıklar oluştuğunu aktaran Kurtulmuş, daha önce olduğu gibi bundan sonra da herkesi dinlemeye devam edeceğini, herkese kalbinin, kapısının ve telefonlarının açık olduğunu dile getirdi.

Kurtulmuş, şöyle devam etti: “Önümüzdeki süreçte, her iki kişiden birinin oy vererek iktidara getirdiği, yeni Türkiye'yi kurması için destek verdiği, 27 Nisan muhtırasının ardından 2010'daki referandumda sahip çıktığı bir siyasi hareketin içerisinde, milletin büyük çoğunluğu ile birlikte inşallah siyaset yapmaya, bu büyük davaya, milletin egemen olması davasına, yeni Türkiye'nin inşa edilmesi davasına, medeniyetimizin ihya ve inşaa edilmesi davasına destek olmaya, katkı sunmaya çalışacağız.”

Oylamada partinin kapatılması yönünde karar çıkmasının ardından partinin tüzel kişiliğinin tasfiyesi için oluşturulan kurula delegelerin oyları ile Hasan Basri Aktan, Akif Gürdoğan, Remzi Çakır, Kemal Albayrak, Şamil Tekin ve Şeref Malkoç seçildi.



Bu haber 697 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,909 µs