En Sıcak Konular

Galatasaray devler sahnesinde!

19 Eylül 2012 10:47 tsi
Şampiyonlar Ligi H Grubu'ndaki ilk maçına çıkacak olan Galatasaray, Old Trafford'da Manchester United'a konuk olacak.

Şampiyonlar Ligi H Grubu ilk maçında İngiliz devi Manchester United ile temsilcimiz Galatasaray karşı karşıya gelecek.

Old Trafford Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Alman hakem Wolfgang Stark yönetecek. Stark'ın yardımcılıklarını Jan-Hendrik Salver ile Mike Picke, ilave yardımcı hakemlik görevlerini ise Tobias Welz ve Christian Dingert'in üstlenecekleri belirtildi. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Markus Haecker olacak.

ASLAN GERİ DÖNÜYOR!

UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu ilk maçında deplasmanda İngiltere'nin Manchester United takımı ile karşılaşacak Galatasaray, 'Devler Ligi'ne iyi başlamak istiyor. Şampiyonlar ligi'nde 6 yıl sonra gruplarda mücadele edecek olan sarı-kırmızılı ekip, güçlü rakibi Manchester United ile yapacağı karşılaşmadan puanla dönmenin hesabını yapıyor.

H Grubu'nda Manchester United, Cluj ve Braga ile aynı grupta bulunan sarı-kırmızılı ekip, Old Trafford'dan puan çıkartarak gruptan çıkma yolunda önemli bir avantajı ele geçirmek istiyor. Şampiyonlar Ligi'nde son galibiyetini 2006-2007 sezonunda gruptaki son maçında Liverpool'a karşı alan Aslan bıraktığı yerden başlamayı hedefliyor.

''Cim Bom''da sakatlığı bulunan Sabri Sarıoğlu takımla birlikte İngiltere'ye getirilirken, Milan Baros, Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam ve Sercan Yıldırım kafilede yer almıyor.

MANU TELAFİ PEŞİNDE

Temsilcimiz Galatasaray'ın rakibi Manchester United'da ise tek hedef galibiyet. Geçtiğimiz sezon sürpriz bir şekilde gruplardan çıkamayan ve Devler Ligi'ne veda eden MANU, bu sezon da aynı kabusu yaşamamak için işi sıkı tutuyor. Şampiyonlar Ligi'ne 3 puanla başlamanın hesaplarını yapan 'Kırmızı Şeytanlar'da Sir Alex Ferguson, bu karşılaşmada tecrübeli oyunculardan daha çok yararlanacaklarını belirtti.

Galatasaray karşılaşması öncesinde sahasında Wigan'ı konuk eden Kırmızı Şeytanlar'da bu karşılaşmada ilk 11'de yer bulamayan Robin van Persie ve Shinji Kagawa'nın Galatasaray karşısında sahada olmaları bekleniyor. Rooney'nin yokluğunda Van Persie'nin partneri olarak Danny Wellbeck'i kullanması beklenen Ferguson, Javier Hernandez'i ise yedek kulübesinde oturtacak. Ashley Young ise sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Wigan karşısında orta sahanın göbeğinde Scholes-Carrick ikilisini kullanana Ferguson'ın Carrick'i yine 11'de tercih etmesi beklenirken; Scholes'un yerine Cleverly'i de oynatabileceği öğrenildi. Bu bölgede sık sık forma verdiği genç oyuncuyu Galatasaray karşısında oynatıp oynatmamak konusunda kararsız olan Sir'ün kararını maç günü vermesi bekleniyor.

MUHTEMEL 11'LER

MANCHESTER UNITED

De Gea(Lindegaard)
Rafael
Vidic
Ferdinand
Evra
Scholes(Cleverly)
Carrick
Nani
Kagawa
Wellbeck
Van Persie

GALATASARAY

Muslera
Eboue
Semih
Cris
Hakan
Hamit
Selçuk
Melo
Amrabat
Elmander(Burak)
Umut Bulut

STAT: Old Trafford
SAAT: 21:45
HAKEM: Wolfgang Stark

Bu haber 507 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,118 µs