En Sıcak Konular

Karayollarında bugün!

18 Eylül 2012 11:52 tsi
Karayollarının bazı kesimlerinde yol yapım ve onarım nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün günlük yol durumu bültenine göre, Konya-Seydişehir yolunun 35-39. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 14.00-17.00 saatleri arasında yol en fazla 2 saat süreyle trafiğe kapatılıyor.

Havran-Balıkesir yolunun Balya ayrımında sürdürülen bölünmüş yol yapım çalışmaları esnasında patlayıcı madde kullanılacağından 18-20-22 Eylül tarihlerinde 13.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Zara-İmranlı yolunun 0-2 ile 18-28. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 18-19-20-21-22 Eylül tarihlerinde 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

İyidere-Rize yolunun 5. kilometresinde bulunan Sarayköy Tüneli Güney Tüpünde yapılacak olan trafik kontrol sistemi bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bugün 08.30-13.00 saatleri arasında trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlanacak.

Trabzon-Rize yolunun 43. kilometresinde bulunan Çamburnu Tünelinde yapılacak olan trafik kontrol sistemi bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bugün 13.30-16.00 saatleri arasında trafik tek şeritten kontrollü verilecek.

Beşikdüzü-Trabzon yolunun Akçaabat Şehir Geçişi Kireçhane mevkiinde (Nihat Usta önü) yaya üst geçidi montaj çalışmaları nedeniyle trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlanacak.

Bursa Çevre Otoyolu Yalova Ayrımı-Karacabey Köprülü Kavşağı kesimi 2-7. kilometreleri arasındaki (İzmir-İstanbul istikameti) Köprü Kirişlerinin değiştirilmesi çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun diğer bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Arhavi-Hopa-Sarp yolunun 12. kilometresindeki Çamlık Köyü Hopa Bakımevi ile 14. kilometresindeki Sugören Köyü Kavşağı Mevkiinde yapılmakta olan yaya üst geçidi montaj çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü veriliyor.

Konya-Beyşehir yolunun 55-57. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları yapılacağından 1 Kasım'a kadar hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Anadolu Otoyolunun Şekerpınar Köprülü Kavşağı ile D-100 yolu Çayırova Kavşağı arası bağlantı yolunda 24 saat esasına göre üstyapı yenileme çalışmaları yapılacağından ulaşım bölünmüş yolun diğer bölümünden iki yönlü olarak verilecek.

TEM Otoyolunun Körfez Kavşağı-İzmit (Doğu) Kavşağı 73-100 kilometreleri arasında asfaltlama çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım İzmit (Doğu) Kavşağından D-100 Karayoluna yönlendirilecek. Çalışma, hafta içi her gün 22.00-07.00, cumartesi günü 22.00-11.00, pazar günü ise 24.00- 07.00 saatleri arasında yapılacak.

O-2 Otoyolunun Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Çamlıca Gişeleri arasında kalan muhtelif kesimlerde üst yapı yenileme ve tamirat çalışmaları nedeniyle 23.00-06.00 saatleri arasında çalışılan şeritlerde yol trafiğe kapatılacak olup, ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.

TEM Otoyolunun Avcılar-Kınalı kesimi anayolda; Hadımköy, Çatalca, Silivri ve Kınalı Köprülü Kavşak kolları; gişe sahaları ve bağlantı yollarında üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanacak; çalışmaların gece yapılacak bölümlerinde 23.00-07.00 saatleri arasında kavşak kolları trafiğe kapatılarak trafik alternatif güzergahlardan sağlanacak.

Söke-Milas yolunun 0-19. kilometreleri arasında (Bafa Gölü-Karacabel Tüneli Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.

AA

Bu haber 497 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,729 µs