En Sıcak Konular

Erol Günaydın'ın durumu kritik!

17 Eylül 2012 15:45 tsi
Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan ünlü yeşil çam oyuncularından Erol Günaydın yoğun bakıma kaldırıldı

Bodrum'da kız Ayşe Günaydın ile yaşayan ünlü oyuncu Bodrum'da özel bir hastanede yoğum bakıma kaldırıldı. Önce sirkeci isimli köpeğini kaybeden ünlü oyuncu daha sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. 24 ağustosta acilden giriş yaparak yoğum bakıma alınan ünlü oyuncu 7 gün yoğum bakımda kaldıktan sonra servise çıkarıldı. Bir müddet normal odada müşade altında kalan Günaydın taburcu olacağı gün tekrar rahatsızlanarak yoğum bakıma alındı. Günaydın'ın 24 gündür hayat mücadelesi verdiği yoğum bakım ünitesinde ise bir kez kalbi durmuş ve doktorlar tarafından hayata yeniden döndürülmüş.

Ünlü oyuncunun kız Ayşe Günaydın gazetecilerin sorularını yanıtlayarak babasının durumunun kritik olduğunu belirterek. "Bodrum Devlethastanesinden çıkarken babam çok iyiydi. Bir sürü planları vardı. Geziyorduk çok güzel vakit geçiriyorduk. Hasta olmadan bir kaçgün önce ise Suna Keskin ve Erol keskin yemeğe geldiler bize. Hatta onlar bile baban gayet iyi dediler. Babam çok iyiydi hiç bir şeyi yoktu. Sonra işte her şey üst üste geldi"dedi.

EN SEVDİĞİ KÖPEĞİNİ KAYBETTİ

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncunun kız Erol Günaydın'ın önce köpeğini kaybettiğini belirterek "ilk önce en sevdiği köpeği Sirkeci'yi kaybetti. Köpeği ölünce çok üzüldü. Çok içine attı çok içlendi köpeğinin ölmesine. Ama daha sonra normale döndük. Hatta bana derdi ki bana en çirkin köpeyi alın. Biz çirkin köpek arardık babama. Çirkin köpek mevzusunu konuşuyorduk babamla.

EROL GÜNAYDIN'I KAYBEDİYORSUNUZ DEDİLER

Ayşe Günaydın babasının ilk yoğum bakıma yatığı saatlerde hastane yetkilileri Günaydın'ı kaybediyorsunuz dediklerini belirten ünlü oyuncunun kız Günaydın "babam koah hastası olduğu için tansiyonunda yükselme oldu. Enfeksiyon oluşmuş ciğerlerinde karbon monoksit değerleri yükselmiş ve bir anda fenalaştı. Hastaneye kaldırdık. Bir anda oldu ne olduğunu anlayamadık. Ve yoğum bakıma aldılar. uzun bir süre yoğum bakımda kaldı. İlk önce çok kritik durumu babanızı kaybediyorsunuz dediler. Kimseye bir şey söylemek istemedik hep babam böyle hastaneye yatıyor. Sonra geri iğleşiyor. O yüzden kimseyede bir şey söylemek istemedik. Babam çok güçlü bir insandı. Daha sonra yoğum bakımdan çıktı babam odaya odada 3 gün kaldı. Odada iken ne oldu bilmiyorum bir anda yoğum bakıma kaldırıldı. Biz doktorumuzu değiştirdik Yusuf beyi çağırdık. Şu anda yoğum bakımda babam durumu çok ciddi"dedi.

GÜNAYDIN'IN DOKTORUN'DAN AÇIKLAMA

Erol Günaydın hakında bilgi veren iç hastalıkları uzmanı Dr.Yusuf Bababayiğit ise Ünlü oyuncunun durumunun ciddi olduğunu ifade ederek "Günaydın'ın mevcut olan bir takım kronik rahatsızlıkları var. Bunların içinden en önemlisi ise nefes darlığı problemi, şu anda yoğun bakımda anestezi ekipleri ile beraber takip etmeye devam ediyoruz. Bu tip nefes darlığı olan hastalarda zaman zaman enfeksiyon ile birlikte ciddi nefes darlığı, solunum yetmezliği gelişe bilir. Erol beyde de şu an dikkat ile takip ettiğimiz sağlık problemi budur. Nefes darlığı ve solunum yetmezliği tanıları ile yoğum bakımda bulunmakta. Ayın 7 sinden itibaren solunum cihazı ile takibimiz sürüyor. Halen yoğum bakımda izlemeye devam edeceğiz. Benzer şekilde bir çok kez Erol bey hastanemizde yattı. Umudumuz bir an önce iyileşmesi ve ayağa kalkmasıdır"dedi

EROL GÜNAYDIN'IN DURUMU KRİTİK

Dr. Yusuf Babayiğit Erol Günaydın'ın durumunun ciddi olduğunu ifade ederek "yoğum bakımda solunum cihazı ile takip edilen hastaların büyük bir kısmı bu cihazlarla takip edilirken ilaçlarla uyutulur ve şuuru genelde kapalıdır. Erol beyde de benzer şekilde uyutularak tedavisi devam ediyor. Şu an uyandırılabilir bir konuma geldi. Fakat yaşın yada araya giren başka problemlerde dolayı şuğru çok açık değil. Durumu her yoğun bakım hastası gibi kritik, umutla tedavisine devam ediyoruz. Umarım yine oyun veya şakasını gerçekleştirip yoğum bakımdan çıkmasını bekliyoruz.

Ünlü oyuncunun sevenleri ve ailesi ise bir an olsun yanından ayrılmıyor ve umutla yeniden ayağa kalkması bekleniyor.



Bu haber 811 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,397 µs