En Sıcak Konular

Kadir Topbaş'tan toplu taşıma uyarısı

17 Eylül 2012 12:55 tsi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, okulların açıldığı bugün sabah itibariyle diğer günlerle mukayese edildiğinde trafikte ciddi bir problemin yaşanmadığını söyledi.

Vatandaşların uyarıları dikkate alarak toplu taşıma araçlarına yöneldiğini ifade eden Topbaş, "Ben yine rica ediyorum; 3 gün toplu taşımayı tercih edelim." dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ'la birlikte Denizli'ye gitti. Erdoğan; Denizli Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde, 2012-2013 eğitim-öğretim yılı ve toplu açılış törenine katılacak. Başbakan'ı Atatürk Havalimanı'ndan, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş uğurladı.


Kadir Topbaş, Başbakan Erdoğan ve beraberindekiler ayrıldıktan sonra yeni eğitim yılını değerlendirdi. Topbaş, "Öğrencilerimize hayırlı olsun. İstanbullulara teşekkür ediyorum. Bu sabah itibariyle diğer günlerle mukayese edildiğinde trafikte ciddi bir problem yaşanmadı.  Ben yine rica ediyorum ki yarın ve öbür gün 3 gün toplu taşımayı tercih edelim. Bireysel araçlarımızı fazla kullanmazsak öğrencilerimizin stresli ilk heyecanlı günlerinde destek olmuş oluruz. Öğrencilere başarılar diliyorum." dedi.


Bir iki noktada ufak trafik kazası sonucu noktasal sıkıntı yaşandığını ifade eden Topbaş, özellikle okul çevrelerine yakın olan alanlarda problem olmadığını kaydetti. Vatandaşların uyarıları dikkate aldığını ifade eden Topbaş, en yoğun gün diye bilinen servis araçlarının devreye girdiği anda kaos yaşanmadığını dile getirdi.
Okullarda da herhangi bir sıkıntı olmadığını söyleyen Topbaş, herhangi bir problem kendisine gelmediğini sözlerine ekledi.

Kaynak: CİHAN



Bu haber 650 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    11,750 µs