En Sıcak Konular

''Başbakan Erdoğan, Türkeş kadar hizmet etti''

16 Eylül 2012 12:51 tsi
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, Başbakan Erdoğan'ın Menderes, Özal ve Türkeş kadar bu ülkeye hizmet ettiğini söyledi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, ''Süleyman Demirel, Alparslan Türkeş, Turgut Özal ve Adnan Menderes bu ülkeye ne kadar hizmet etmişse Tayyip Erdoğan da o kadar hizmet etmiştir'' dedi.

Aydın, Saadet Partisi Yozgat İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, parti genel merkezi olarak 81 il ve 957 ilçeyi ziyaret ettiklerini belirtti.
 
Türkiye'nin en önemli meselesinin terör olduğunu ifade eden Aydın, ''Terör artarak devam etmektedir. Annelerin yüreklerine kor düşmektedir. Her geçen gün şehit verdiğimiz evlatlarımızın sayısı artmaktadır. Her geçen Türkiye terörle mücadelede bir çaresizliğe doğru itilmektedir'' diye konuştu.
 
Aydın, Saadet Partisi olarak hiç bir kurumu ve siyasi partiyi haksız yere eleştirmediklerini dile getirerek, şunları söyledi:
 
''Evet AK Parti bu ülkeye hizmet etmiştir. Ama Anavatan Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Doğru Yol Partisi, bu ülkeye ne kadar hizmet etmişse AK Parti'de o kadar hizmet etmiştir. Daha fazlası değil. Başka bir ifadeyle Süleyman Demirel, Alparslan Türkeş, Turgut Özal ve Adnan Menderes bu ülkeye ne kadar hizmet etmişse Tayyip Erdoğan'da o kadar hizmet etmiştir. Daha fazlası değil.''
 
-Peygamberimize, hakaret içeren film-
 
Son günlerde dünyada son derece önemli olaylar yaşandığına işaret eden Aydın, ABD'deki Hazreti Muhammed'e hakaret içeren film nedeniyle çıkan olayların İslam dünyasını olumsuz etkilediğini söyledi.
 
''Bu film son derece kepazeliktir. Fevkalade provokatif bir hadisedir'' diyen Aydın, şöyle devam etti:
 
''Bu film sonunda kime yarayacak? Yine siyonizme yarayacak, yine ABD'ye yarayacak. Demokrasi getirme adına Irak'ta, Afganistan'da, Libya'da milyonlarca insan öldürüldü. Beşeri ve diğer bütün değerler altüst edildi. Biz Saadet Partisi olarak açık bir şekilde uyarıyoruz, Amerika demokrasisini bize getirmeden, Orta Doğu'nun başka ülkelerine getirmeden, aklımızı başımıza almalıyız. Çünkü Amerikan demokrasisinden huzur gelmez refah gelmez. Ne bu ülkeye ne başka ülkeye...''

aa





 

Bu haber 753 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,304 µs