En Sıcak Konular

Bir film, iki yeni devlet!

13 Eylül 2012 09:32 tsi
Bir film, iki yeni devlet! 'Yahudi sermayesinin Koptik Hıristiyanlar ile elele verip...'

Filmin yönetmeni İsrail asıllı Amerikalı Sam Bacile. Bingazi’de Amerika’nın Libya Büyükelçisi’nin ölümüne kadar varan sert tepkilerden sonra çareyi bir yerlere saklanmakta bulmuş. Yaptığı açıklamada ise, düşük bütçeli filminin parasını Amerikalı 100 önde gelen Yahudi asıllı işadamı ve şirketten topladığını kabul ediyor.

Bitmedi... Oyun aslında burada başlıyor: Filmi, Amerika’da yaşayan Mısır asıllı Kıptı Hıristiyanlar’ın kurduğu Ulusal Amerikan Kıpti Kongresi isimli kuruluşun başkanı Morris Sadek desteklediğini açıkladı. Morris Sadek şu sözlerin sahibi türden bir adam: “İsrail devletinin bir gün Gazze ve Batı Şeria’daki Müslüman Araplar’ı da yok edeceğine ve Kudüs’ün tamamını başkent kılacağına yürekten inanıyoruz. İsrail’in zaferi, aslında, Ortadoğu’daki bütün ezilen halkların zaferi olacaktır...”

...

Arap Devrimi sürecinin bazı eller tarafından İsrail’in 1982 yılında kabul ettiği ve Batı Asya’daki tüm büyük Müslüman devletleri (önce Araplar sonra Türkiye ve İran) parçalamaya dönük Oded Yinon Planı’nın izlerini taşımaya başlaması tabii ki talihsizlik.

Batı’nın İsrail güvenliğini öne çıkartarak Suriye’yi giderek geriye dönülmez bir şekilde dini savaşın içine yuvarlanmasına göz yummasının temelinde olan bir planlamadan söz ediyoruz. Belli ki, Mısır’da İskenderiye başkenti bir Kıpti Hıristiyan, Suriye’de de Lazkiye başkentli bir Nusayri devleti kurulmadan bazıları rahat etmeyecekler. Amerika’daki Yahudi sermayesinin Koptik Hıristiyanlar ile elele verip, tam 11 Eylül terör saldırılarının yıl dönümünde bu tezgahı ortaya çıkarması alam vericidir!..

Ardan Zentürk / Star (İlgili kısım)



Bu haber 2,077 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,907 µs