En Sıcak Konular

Ertuğrul Kürkçü, BDP'yi fena karıştırdı

12 Eylül 2012 12:25 tsi
Ertuğrul Kürkçü'nün tatil fotoğrafları, şok etkisi yarattı! BDP, karıştı. 64 yaşındaki Kürkçü'nün sevgilisi ise Ayşe Nilüfer Zengin adlı akademisyen genç bir kadın çıktı.

BDP'li Ertuğrul Kürkçü'nün (64) Kaş'taki aşk halleri, gündeme bomba gibi düştü. Şemdinli'de teröristlerle kucaklaşan Kürkçü, Kaş'taki Aquaris Otel'de genç sevgilisi ile aşka geldi. İkili, geceliği 450 TL olan otelde tatil yapıp stres attı! Peki, 1972'deki Kızıldere baskınından tek başına kurtulan, Dev-Genç'e başkanlık yapan, sonra da BDP'den vekil olan Kürkçü'nün yanındaki bayan kimdi? Takvim işte bu noktada çok önemli bilgilere ulaştı. Buna göre Kürkçü'nün birlikte tatil yaptığı kadın Ayşe Nilüfer Zengin adlı bir akademisyendi.

3 BİN TL'LİK ŞARAP İÇTİLER
Zengin, 1977'de Kocaeli'nde doğdu. Galatasaray Üniversitesi Felsefe bölümünden mezun oldu. Sonra yine aynı okulda yüksek lisans yaptı. Ardından Fransa'daki Sorbonne Üniversitesi'nde doktorasını tamamladı. Koç Üniversitesi'nde akademisyen olarak çalışan Zengin, Fransızca ve İngilizce'yi ana dili gibi biliyor. Zengin ile Kürkçü'nün ilişkilerine yakın çevreleri de tanıktı. Hatta ikili, 2011'in Eylül ayında Zengin'in doğum günü için Roma'ya uçtu. Çift, ünlü Aşk Çeşmesi önünde tanesi 3 bin TL olan Chateau Margaux marka şarap içerek yaşgünü kutladı.

HiÇ YER KALMADI
Şok aşkın mekanı olan Kaş'taki Aquaris Otel, talep patlaması yaşadı! Vatandaş, otelde konaklamak için mekanı aradı. Ancak görevliler, otellerinde 20 Eylül'e kadar yer kalmadığını açıkladı. Özellikle otelin 200 euro (yaklaşık 450 TL) olan suit odasının ay sonuna kadar tutulduğu belirtildi.

PARTİ TEPKİLİ
Bengi Yıldız'ın ardından Kürkçü'nün kaçamağı şok etkisi yarattı. BDP yönetimi, hemen toplandı. Vekillere "gittiğiniz yerlere dikkat edin" uyarısı yapıldı.

BENİM BEDENİM
Kürkçü, haberden sonra büyük şok yaşadı. Ardından da Twitter'a şu mesajı yazdı: "Hür doğdum, hür yaşarım. İnsan gibi yaşarım. Hayatımdan, bedenimdem utanmam. Şerefsizlere teslim olmam. Ne şiddet ne yalan yenebilir beni."

TWİTTER

-Ertuğrul Kürkçü'nün aşk tatili, sanal alemde de bomba etkisi yarattı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yorumlar art arda patladı. İşte o yorumlar:

-BDP'li Ertuğrul Kürkçü sevgilisi ile paparazzilere yakalanmış. Dağdaki canları duymasın, çok kızar.

-BDP'li Ertuğrul Kürkçü genç sevgilisiyle Kaş'ta yakalandı... Kürkçü 2 hafta önce de dağda teröristle yakalanmıştı.

-Dün de BDP'li Ertuğrul Kürkçü genç sevgiliyle Antalya Kaş'ta lüks otelde tatil yapıyordu. Dağa genç göndermek kolay tabi.

-Dişi kuş ben olsam Ertuğrul Kürkçü'yü Kaş Peninsula Gardens'a götürürdüm. Aynı fiyat, ama odanda havuzun var. Yakalanma riskin yok. Seneye artık.

-Ertuğrul Kürkçü Atlantikçi solcu bir tiptir. Bir yandan teröriste sarıl bir yandan Kaş'ta genç sevgiline... Zavallı ayak takımı üyeleri.

-Ertuğrul Kürkçü'nün "yakalandığı" Kaş'taki Aquaris Otel oldukça güzeldir. Geceliği de 450 TL değil, bedava olsa ben gidemezdim.

-Dağda deniz mi var. Tabi ki Kaş'ta tatil yapacak ayol.

Kaynak: Takvim



Bu haber 706 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,245 µs