En Sıcak Konular

Karayollarında son durum

12 Eylül 2012 11:16 tsi
Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor...

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün günlük yol durum bültenine göre, Konya-Seydişehir yolunun 35-39'uncu kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugünden itibaren 19 Ekim'e kadar salı, çarşamba ve perşembe günleri 14.00-17.00 saatleri arasında yol en fazla 2 saat süre ile trafiğe kapatılacak.
 
Zara-İmranlı yolunun 0-2 ile 18-28'inci kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün ile 13-14-15 Eylül tarihlerinde 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.
 
Anadolu Otoyolunun Şekerpınar Köprülü Kavşağı ile D-100 yolu Çayırova Kavşağı arası bağlantı yolunda 24 saat esasına göre üstyapı yenileme çalışmaları yapılacağından ulaşım bölünmüş yolun diğer bölümünden iki yönlü olarak verilecek.
 
Tokat Ayrımı-Yıldızeli-Sivas yolunun (Sivas-Yıldızeli istikameti kapatılarak) 10-11'inci kilometreleri arasında demir yolu geçidi inşaatı nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun diğer platformundan kontrollü olarak sağlanıyor.
 
Balıkesir-Akhisar yolunun 13-28'inci kilometreleri arasında Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.
 
Çanakkale-Edremit yolunun (Altınoluk-Edremit arası) 11-16'ncı kilometreleri arasındaki BSK çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.
 
Bursa Çevre Otoyolu Yalova Ayrımı-Karacabey Köprülü Kavşağı kesimi 2-7'nci kilometreleri arasındaki (İzmir-İstanbul istikameti) Köprü Kirişlerinin değiştirilmesi çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş diğer bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.
 
Çanakkale-Ezine yolunun 16-18'inci kilometreleri arasındaki BSK çalışmaları nedeniyle ulaşım tarihinden itibaren bölünmüş yolun diğer bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.
 
Balıkesir-Akhisar yolunun 22-29'uncu kilometreleri arasında asfaltlama çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.
 
Havran-Balıkesir yolunun Balya ayrımında Patlayıcı madde kullanılarak çalışma yapılacağından 13 ve 15 Eylül tarihlerinde 13.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.
 
TEM Otoyolunun Körfez Kavşağı-İzmit (Doğu) Kavşağı 73-100'üncü kilometreleri arasında asfaltlama çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım İzmit (Doğu) Kavşağından D-100 Karayoluna yönlendirilecek. Çalışma, hafta içi her gün 22.00-07.00, cumartesi günü 22.00-11.00, pazar günü ise 24.00- 07.00 saatleri arasında yapılacak.
 
Akhisar-Manisa yolunun Akhisar şehir geçişi Balıkesir istikametinde üst yapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.
 
Ankara Çevre Otoyolunun Esenboğa Kavşağı-Kavaklı Kavşağı istikameti 0-3'üncü kilometreleri arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle belirtilen istikamet trafiğe kapatılarak ulaşım Kavaklı-Esenboğa istikametinden kontrollü olarak sağlanıyor.
 
O-2 Otoyolunun Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Çamlıca Gişeleri arasında kalan muhtelif kesimlerde üst yapı yenileme ve tamirat çalışmaları nedeniyle 23.00-06.00 saatleri arasında çalışılan şeritlerde yol trafiğe kapatılacak olup, ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.
 
Anadolu Otoyolunun Abant Kavşağı-Çaydurt Kavşağı arasında ve Bolu Batı Kavşağı Kollarındaki üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü olarak sağlanacak olup, sürücülerin Abant Kavşağı ve Çaydurt Kavşağını kullanmaları gerekiyor.
 
TEM Otoyolunun Avcılar-Kınalı kesimi anayolda, Hadımköy, Çatalca, Silivri ve Kınalı Köprülü Kavşak kolları, gişe sahaları ve bağlantı yollarında üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanacak. Çalışmaların gece yapılacak bölümlerinde 23.00-07.00 saatleri arasında kavşak kolları trafiğe kapatılarak trafik alternatif güzergahlardan sağlanacak.
 
Söke-Milas yolunun 0-19'uncu kilometreleri arasında (Bafa Gölü-Karacabel Tüneli mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor.
 
Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87'nci kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.
 
Söke-Milas Ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11'inci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
 
Milas-Yatağan yolunun 4-19'uncu kilometreleri arasındaki (Kozağaç mevki, Boğayokuşu mevki ve Karaltı mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
 
Artvin-Erzurum yolunun 1-18'inci kilometreleri arasındaki (Ardanuç il yolu ayrımı- Oruçlu mevkisi arası) Deriner Barajının su tutması nedeniyle yol trafiğe kapanmış olup, ulaşım Artvin Sanayi Mahallesi Oruçlu mevkisi arasındaki servis yolundan sağlanıyor.
 
Dumlupınar-Altıntaş yolu arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım otobüs, kamyon ve çekici gibi araçlara kapatılmış olup, binek araçların (otomobil, pikap, vs.) geçişlerine ise kontrollü olarak izin veriliyor.
 
aa


Bu haber 585 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    10,457 µs