En Sıcak Konular

Yaralı asker: Olayı hatırlamak istemiyorum!

11 Eylül 2012 16:38 tsi
Mühimmat deposundaki patlamada yaralı kurtulduktan sonra baba ocağına dönen asker Ufuk Terzioğlu olayı hatırlamak istemediğini söyledi.

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Afyonkarahisar'da askeri bölgede mühimmat deposundaki patlamada yaralı kurtulduktan sonra baba ocağına dönen asker Ufuk Terzioğlu'nu ziyaret etti. Terhisine 72 gün kala patlamada yaralanan ve ayağının tarak kemiği kırılan Terzioğlu, "Olayı hatırlamak istemiyorum" dedi.

Bursa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve İl Sağlık Müdürü Özcan Akan ile Terzioğlu'nun Yıldırım ilçesi Emirsultan Mahallesi'ndeki evini ziyaret eden Vali Harput, aileye 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu. 3 çocuğu bulunan Ali ve Nurten Terzioğlu'nun kalabalık bir ziyaretçi topluluğu olduğunu gören Vali Harput, şunları söyledi: "Sıkıntılar paylaşıldıkça azalır. Müessif olay 25 evladımızın hayatına mal oldu. Ufuk Terzioğlu da yaralanan çocuklarımızdan biri. Geçmiş olsun ziyaretine geldik. Bu millet iyi günde de kötü günde de beraber olmanın en iyi örneğini yaşıyor. Mahalledeki insanlar da buraya gelmiş, ailenin acısını sıkıntısını paylaşıyor. Bu çok güzel bir olay. Bir vücut gibiyiz. Vücudun azaları gibiyiz. Ufuk'un başına gelen kaza başka türlü başka yerde de gelebilir. Biz her zaman beraber olmaya devam edeceğiz. Allah bu tür felaketlerden, terör belasından başka türlü musibet ve kazalardan hepimizi korusun."

"OLAYI HATIRLAMAK İSTEMİYORUM"

Vali Şahabettin Harput'u evin kapısında karşılayan baba Ali Terzioğlu ise belediyede temizlik işçisi olarak çalıştığını söyledi. Evinin kiralık olduğunu anlatan Terzioğlu, Ufuk'un yanı sıra 11 ve 15 yaşında iki çocuğunun daha olduğunu kaydetti.

Gazetecilerin soruları üzerine yaralı asker Ufuk Terzioğlu, "Konu hakkında hiçbir şey söylemek istemiyorum. Daha fazla hatırlamak istemiyorum" diye konuştu.

Nurten Terzioğlu da oğlunun olayı unutmaya çalıştığını söyledi. Oğlunun terhisine kısa bir süre kaldığını belirten anne Terzioğlu, "Oğlum zaten patlama sırasında yemekhanedeydi. Patlama sonrası üzerine düşen beton parçalarından ayağı kırılmış. Komutanları da olayı unutması için televizyon bile izlememesini tavsiye ettiler" dedi.



Bu haber 735 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,810 µs