En Sıcak Konular

'Operasyonlar durmayacak'

9 Eylül 2012 14:42 tsi
'Operasyonlar durmayacak' Başbakan Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu...

AK Parti genel merkezinde genişletilmiş il başkanları toplantısına katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Hiçbir zaman bizim güvenlik güçlerimiz, operasyonlarını, terör örgütü bu yolda bu şekilde devam ettikçe durdurmayacaktır, durduramaz. Onun görevi terör örgütüyle bu mücadeleyi sürdürmektir'' dedi.

Ya Kandil, ya TBMM

"Terör örgütü ve uzantısı iki tercih yapacak, ya kandil, ya TBMM" diyen Başbakan Erdoğan, "TBMM'de kalmayı düşünüyorlarsa saygı görürler, karşılık bulurlar. Ama 'hayır' diyorsa o zaman onlar için tek yer var Kandil. Buyursunlar Kandil'de yollarına devam etsinler" dedi.

Erdoğan şöyle konuştu: ''Bu beyefendiler Boğaz'a karşı keyif çatarken televizyonlarının karşısında alkollü içkilerini yudumlarken, orada vali, kaymakam, asker, polis, korucu, istihbaratçı canını ortaya koyuyor. Bir çocuğun, bir kadının arkasına saklanarak alçakça mermi yağdıran terörist karşısında bizim güvenlik güçlerimiz canlarını siper ediyor'' dedi.

Eleştiri boyutunu aşıyorlar

Erdoğan, Afyonkarahisar'daki patlama ile ilgili de, ''Her olay, her acı hadise arkasından ortaya konan tavır maalesef eleştiri boyutunu aşıyor, olayı aydınlatma, olayla ilgili doğru soruları sorma boyutunu aşıyor, tam anlamıyla bir linç kampanyasına dönüşüyor'' şeklinde konuştu.

Başbakan Erdoğan, "Kurumlara yönelik, kurum personelinin motivasyonunu kırmaya yönelik, milleti galeyana getirmeye yönelik bu girişimler en hafif tabiriyle sorumsuzluktur, alçaklıktır" dedi.

Erdoğan, ''Bakıyorsun birisi çıkıyor, ne düşüklüktür ya... Genelkurmay Başkanı'mızı ehliyetsizlikle suçluyor. Bakıyorsunuz ÖSYM Başkanı'nı ehliyetsizlikle suçluyor. Ya senin ehliyetin ne? Yani köşelerinizden veya televizyon ekranlarınızda yaptığınız saldırılarla size verilen ehliyet mi var bir yerlerde? Yani 40-45 yılını bu ordunun değişik kademelerinde hizmet ederek geçirecek, ondan sonra da gelip Genelkurmay Başkanı olacak bir insana, sen kalkacaksın utanmadan, sıkılmadan 'hükümete yalakalık yapıyor' diyeceksin. Böyle terbiyesizlik olmaz'' şeklinde konuştu.

aa


Bu haber 882 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,895 µs