En Sıcak Konular

AB Bakan Yardımcılığı'na Büyükkaya atandı

7 Eylül 2012 10:36 tsi
Avrupa Birliği Bakanlığı Bakan Yardımcılığı'na Alaattin Büyükkaya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Devlet Personel Başkanlığı'na Mehmet Ali Kumbuzoğlu atandı.

Avrupa Birliği Bakanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na ilişkin atama kararları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Karara göre, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na Ramazan Yıldırım'ın, Muş İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'ne Arif Fidancı'nın, Artvin İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'ne Hayri Yoloğlu'nun, Batman İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'ne Hasan Gül'ün, Gümüşhane İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'ne Hakan Topaç'ın, Şanlıurfa İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'ne Seyfullah Duran'ın, Erzurum İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'ne Bakanlık Müşaviri İlhan Aydın'ın, Erzincan İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'ne Bakanlık Müşaviri Hüseyin Erdem'in, Bayburt İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'ne Hakan Bilgiç'in atanması uygun görüldü.

Dışişleri Bakanlığı Ortadoğu Genel Müdür Yardımcılığı'na Can Dizdar'ın, Siyaset Planlama Genel Müdür Yardımcılığı'na Hakan Çakıl'ın, AGİT, Silahların Kontrolü ve Silahsızlanma Genel Müdür Yardımcılığı'na Kezban Nilvana Darama'nın, İkili Ekonomik İşler Genel Müdür Yardımcılığı'na İlhan Kemal Tuğ'un, Balkanlar ve Orta Avrupa Genel Müdür Yardımcılıklarına Metin Kılıç ve Ahmet İhsan Kızıltan'ın atanması uygun bulundu.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Müsteşar Yardımcılığı'na Bakanlık Müşaviri Ferhat Şelli, Personel Genel Müdürlüğü'ne ise Bakanlık Müşaviri Nizamettin Ekinci atandı.

aa



Bu haber 612 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,322 µs