En Sıcak Konular

Erdoğan yaptığı hataya kendisi de güldü

7 Eylül 2012 09:20 tsi
Erdoğan, AK Parti yerine Refah Partisi dedi... Dili sürçen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti yerine “Refah Partisi” dedi, yaptığı hataya kendi de güldü.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Erdoğan, AK Parti tüzüğü gereği Genel Başkanlığa son kez aday olacağı 30 Eylül’deki partisinin büyük kongresinde seçilecek yeni Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) için parti tabanının görüşlerini almaya devam ediyor. Daha önce mevcut MKYK üyelerine aynı soruyu yönelten Erdoğan, önceki gün de AK Parti Genel Merkezi’nde genişletilmiş grup toplantısı yaptı. Toplantıya milletvekillerinin yanısıra, partinin kurucular kurulu üyeleri de katıldı. Toplantının basına kapalı bölümde katılımcılara kongrede belirlenecek yeni MKYK’da görmek istedikleri isimlere ilişkin anket formu dağıtıldı. 50 Kişilik MKYK için milletvekilleri ve kurucular kurulu üyelerinden parti içinden ya da dışarıdan isim önermeleri istendi. Edinilen bilgiye göre anket formunda, MKYK’ya AK Parti dışından isim önerecek milletvekillerinden önerecekleri isimlere ilişkin “CV” bilgilerini de yazmaları istendi.

Dili sürçtü

Erdoğan toplantının kapalı bölümünde yaptığı konuşmada, gönlündeki MKYK üyelerini de tarif etti. Erdoğan milletvekilleri ve kurucularından dağıtılan anket formu çerçevesinde 50 üyeli MKYK için isim önerirken, “MKYK’dan güç alacak değil, MKYK’mıza güç verecek isimler yazın” dedi. Konuşmasını “Kartvizitinde Refah MKYK üyesi yazsın diye düşünen insanları yazmayın” sözleriyle sürdüren Erdoğan yaptığı hatayı fark edince gülmeye başladı. Erdoğan, ardından, “Refah değil, AK Parti tabii” diyerek hatasını düzeltti.

vatan



Bu haber 569 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,221 µs