En Sıcak Konular

Karayollarında son durum

4 Eylül 2012 10:36 tsi
Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor...

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün günlük yol durumu bültenine göre, İzmir-Çanakkale yolunun 55-56'ıncı kilometreleri arasında Elektrik Teli ve OPGW çekimi yapılacağından 7 Eylül'e kadar 00.00-05.00 saatleri arasında 5 kez 15'er dakikalık süreyle yol ulaşıma kapatılacak.
 
Anadolu Otoyolu'nun Abant Kavşağı-Çaydurt Kavşağı arasında ve Bolu Batı Kavşağı Kollarındaki üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle 15 Eylül'e kadar ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü olarak sağlanacak.
 
TEM Otoyolunun Körfez Kavşağı-İzmit (Doğu) Kavşağı 73-100'üncü kilometreleri arasında asfaltlama çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım İzmit (Doğu) Kavşağından D-100 Karayoluna yönlendirilecek. Çalışma, hafta içi her gün 22.00-07.00, Cumartesi günü 22.00-11.00, Pazar günü ise 24.00-07.00 saatleri arasında yapılacak.
 
Zara-İmranlı yolunun 0-2 ve 18-28'inci kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 9 Eylül'e kadar 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.
 
Gümüşova-Gerede Otoyolunun Gölyaka Kavşağı kesiminde yüksek gerilim hattı çalışmaları nedeniyle her iki istikamette sol şeritler trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.
 
Akçakoca-Ereğli yolunun 13-14'inci kilometreleri arasında meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.
 
Tokat Ayrımı-Yıldızeli-Sivas yolunun 10-11'inci kilometreleri arasında (Yılankaya Mevkii) Ankara-Sivas Hızlı Tren Projesi kapsamında demir yolu geçidi inşaatı nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun diğer platformundan kontrollü olarak sağlanıyor.
 
Anadolu Otoyolu'nun Çaydurt Kavşağı ile Yeniçağa Kavşağı Kesimi 18-22'inci kilometreleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanıyor.
 
Gerede-Kızılcahamam yolunun 2-8'inci kilometreleri arasında asfaltlama çalışmaları nedeniyle Kızılcahamam-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Kızılcahamam-Gerede-İstanbul istikametinden iki yönlü olarak sağlanıyor.
 
Dursunbey-Harmancık yolunun 0-17'inci kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle yol aralıklı olarak ulaşıma kapatılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
 
TEM Otoyolunun Avcılar-Kınalı kesimi anayolda, Hadımköy, Çatalca, Silivri ve Kınalı Köprülü Kavşak kolları gişe sahaları ve bağlantı yollarında üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle 15 Kasım'a kadar ulaşım kontrollü olarak sağlanacak, çalışmaların gece yapılacak bölümlerinde 23.00-07.00 saatleri arasında kavşak kolları trafiğe kapatılarak trafik alternatif güzergahlardan sağlanacak.
 
Söke-Milas yolunun 0-19'uncu kilometreleri arasında (Bafa Gölü-Karacabel Tüneli Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Çarşamba ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor.
 
Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87'inci kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.
 
Söke-Milas Ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11'inci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
 
Milas-Yatağan yolunun 4-19'uncu kilometreleri arasındaki (Kozağaç Mevkii, Boğayokuşu Mevkii ve Karaltı Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
 
Artvin-Erzurum yolunun 1-18'inci kilometreleri arasındaki (Ardanuç il yolu ayrımı-Oruçlu Mevkii arası) Deriner Barajının su tutması nedeniyle yol trafiğe kapanmış olup, ulaşım Artvin Sanayi Mahallesi Oruçlu Mevkii arasındaki servis yolundan sağlanıyor.
 
Dumlupınar-Altıntaş yolu arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım otobüs, kamyon ve çekici gibi araçlara kapatılmış olup, binek araçların  geçişlerine ise kontrollü olarak izin veriliyor.
 
aa


Bu haber 534 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,131 µs