En Sıcak Konular

'Gül'ün sağlık durumu iyiye gidiyor'

31 Ağustos 2012 18:15 tsi
'Gül'ün sağlık durumu iyiye gidiyor' Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün sağlık durumunun her geçen gün daha iyiye gittiğini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hava Harp Okulu'nda düzenlenen 58. Dönem Diploma ve Sancak Devir-Teslim Töreni sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı. Gazetecilerin soruları üzerine Başbakan Erdoğan, törene Cumhurbaşkanı Abdullah Gül adına Meclis Başkanı Cemil Çiçek'in katıldığını, kendisinin ve bakanların da hükümeti en iyi şekilde temsil ettiğini söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün sağlık durumu ile ilgili soruya ise net cevap verdi. Erdoğan, " Cumhurbaşkanı'nın sağlık durumu her geçen gün daha iyiye gidiyor." dedi.

Mezun olan teğmenleri de tebrik eden Erdoğan, "İnanıyorum ki hava kuvvetlerimiz bu teğmenlerimizle yeni bir güç kazanmış olacak. Ailelerine de özellikle mutluluklar diliyorum. Çünkü yavrularının bu anlarını yaşadılar. Bundan sonraki hayatlarında da başarılar diliyorum. Başarılarının artarak devamı temennisindeyim. Her yıl 200'e yakın teğmenimizle farklı bir güce ulaşmış oluyoruz. İleri teknolojiyi de yakaladığımız hava kuvvetlerimizde inanıyorum ki gelecek çok daha iyi olacak güçlü olacak." dedi.

'TÜRK YILDIZLARI'NIN GÖSTERİSİNDE ZAMAN ZAMAN ÜRKÜYORUM'

"Türk Yıldızları Akrobasi Timi'nin gösterisi sizi heyecanlandırdı mı?" şeklindeki soru üzerine Başbakan Erdoğan, heyecanlanmamanın mümkün olmadığını söyledi. Gösterinin tamamiyle bilek ve beyin kontrolünün örneği olduğunu söyleyen Başbakan Erdoğan, "Pilot arkadaşlarımızın hakikaten bu ortaya koyduğu bir performans ve cesaret diyeceğim. 1 metre mesafede görüyorsunuz nasıl bir uçuş yapılıyor. Doğrusu zaman zaman ben ürküyorum. Çünkü milyonda bir ihtimal de olsa ürküyorum. Burada alan özellikle müsait olduğu için burayı özellikle tercih etmişler." ifadesini kullandı.

Bu haber 632 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,869 µs