En Sıcak Konular

Romney: 'Sayfayı değiştirmemiz lazım!'

31 Ağustos 2012 09:56 tsi
Romney: 'Sayfayı değiştirmemiz lazım!' Romney, partisinin, Florida eyaletinin Tampa kentinde yapılan ulusal kurultayında konuştu.

Cumhuriyetçi Parti'nin ABD başkan adayı Mitt Romney, ''Bu başkan (Barack Obama), bize bugün 4 yıl öncesinden daha iyi durumda olduğumuzu söyleyemez. Bugün bu sayfayı değiştirmenin, ayrılıkları ve karşılıklı suçlamaları bir kenara bırakmanın zamanı geldi. Şimdi, Amerikan'nın umudunu yeniden onarma zamanı'' dedi.

Başkan adaylığı partinin iki gün önceki oylamasında resmileşen Romney, konuşmasının başında, partisi tarafından ABD başkan adayı gösterilmesini kabul ettiğini ve onur duyduğunu söyledi.

''Keşke Obama başarılı olsaydı, çünkü ben Amerika'nın başarılı olmasını istiyorum'' diyen Romney, Obama'nın Amerika ve Amerikalılar'da hayal kırıklığı yarattığını ve böldüğünü iddia etti.

Romney, ''Şimdi, bir şeyler yapabilmemizin zamanı, şimdi, ayağa kalkıp 'Amerikalıyım, kendi kaderimi kendim çizerim, daha iyisini hak ediyorum, çocuklarım daha iyisini hak ediyor, ailem daha iyisini hak ediyor, ülkem daha iyisini hak ediyor' deme zamanı. Bu, bizim durduğumuz nokta'' dedi.

Seçmenlere 4 yıl önce ''değişim ve umut'' gibi güçlü sloganlar sunulduğunu ifade eden Romney, seçmenlere seslenerek, ''Eğer, Obama için oy verirken heyecan hissettiyseniz, o, bugün de Başkan Obama iken aynı heyecanı hissetmeniz gerekmez miydi? En iyi hisleriniz sadece ona oy verdiğiniz günde kaldı ise, başkan olarak onun yaptığı işlerde bir şeylerin yanlış olduğunu biliyorsunuz'' dedi.

Romney, özellikle aşırı muhafazakarlar olmak üzere, Cumhuriyetçi seçmenlerin her kesimine ulaşmak için sosyal konularda da sözler verdi.AA 

Bu haber 604 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,059 µs