En Sıcak Konular

Cumhurbaşkanı Gül hastaneye geri dönecek

27 Ağustos 2012 19:59 tsi
Cumhurbaşkanı Gül hastaneye geri dönecek Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün sağlık durumu ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bugünkü programının ardından ilaç tedavisi ve testlerine devam edilmesi için hastaneye geri döneceğini bildirdi.
 
Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer'in imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Gül'ün iki kulağında da iç kulak kaynaklı rahatsızlık nedeniyle Kulak-Burun-Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı'nda tedavi altına alındığı hatırlatıldı.
 
Gül'ün durumunda, hastanedeki tedavi süreci içeresinde her geçen gün iyileşme gözlendiği belirtilen açıklamada, Gül'ün bu sabah yapılan son tetkiklerinde sınırlı olarak günlük aktivitelerine başlaması ve geçici olarak hastaneden ayrılmasının uygun görüldüğü ifade edildi.
 
Açıklama şunlar kaydedildi:
 
''Sayın Cumhurbaşkanımız, bugünkü programının ardından ilaç tedavisi ve testlerine devam edilebilmesi için hastanemize geri dönecek ve burada izlenmeye devam edilecektir.
 
Kulak rahatsızlığının nüksetmemesi için Sayın Cumhurbaşkanımıza bir süre başta uçak seyahati olmak üzere işitme fonksiyonlarına zarar verebilecek aktivitelerden uzak durmaları tavsiye edilmiştir, tedavisi ve izlemi sürecektir.''
 
YURT DIŞI GEZİLERİ İPTAL
 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, doktorların iki ay uçağa binmemesini tavsiye etmesi üzerine, Eylül ve Ekim aylarındaki yurt dışı ziyaretlerini iptal etti.
 
AA muhabirinin Cumhurbaşkanlığı yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi ve tetkikleri yürüten doktorları, kulak rahatsızlığının nüksetmemesi için iki ay uçak seyahati yapmaması tavsiyesinde bulundu.
 
Gül de doktorların tavsiyesine uyarak, Eylül ve Ekim ayında yurt dışına yapacağı ziyaretleri iptal etti.
 
Akşam saatlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile görüştükten sonra hastaneye dönecek Gül, Türkiye'nin önde gelen kulak burun boğaz uzmanlarından oluşan bir heyet tarafından muayene edilecek.
 
Bu arada, yarın toplanması öngörülen Milli Güvenlik Kurulu'nun, toplantı yapıp yapmayacağı da henüz netlik kazanmadı.

Cumhurbaşkanı Gül, hastaneden ayrıldı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kulağındaki rahatsızlık nedeniyle tedavi gördüğü Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nden ayrıldı.

Gül, hastane çıkışında bekleyen makam aracına binerek, Çankaya Köşkü'ne hareket etti. Cumhurbaşkanı Gül, hastane çıkışında el sallayarak, vatandaşları selamladı. Hastane önünde bekleyen vatandaşlar da Gül'ü, alkışladı.

Basın mensuplarının ''Nasılsınız?'' sorusuna Gül, ''İyiyim, teşekkür ederim'' karşılığını verdi.

Cumhurbaşkanı Gül'e, hastane çıkışında Ankara Valisi Alaaddin Yüksel eşlik etti.

Çankaya Köşkü'nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'i kabul edecek olan Gül'ün daha sonra hastaneye dönmesi bekleniyor.

Bu arada, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Basın Başdanışmanı Ahmet Sever, Gül'ün, yarınki Milli Güvenlik Kurulu toplantısına katılıp katılamayacağı konusunda akşam doktorların görüş bildireceğini açıkladı.

Sever, Gül'ün, gelecek iki ayki yurt dışı gezilerinin de erteleneceğini bildirdi.



Bu haber 783 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    8,159 µs