En Sıcak Konular

''PKK'nın yapmak istediğini CHP yapıyor''

8 Ağustos 2012 20:17 tsi
Elitaş, CHP'nin Meclis'i olağanüstü toplantıya çağrılmasını "PKK'nın yapmak istediği işi, CHP, Meclis'i toplantıya çağırarak yapıyor" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP 'nin, Meclis'in olağanüstü toplanması yönündeki talebini değerlendirdi. “CHP'nin girdiği yol, yanlış yoldur” diyen Elitaş, Anamuhalefet Partisi'nin rotasının, ülkeyi karanlığa götürecek nitelikte olduğunu söyledi.
 
Terör örgütünün amacının, kendi reklam, propagandasını yapmak, halkı ümitsizliğe sürüklemek olduğunu vurgulayan Elitaş, “CHP, terör örgütünün değirmenine su taşıyor, ekmeğine yağ sürüyor. Terör örgütünün yapmak istediği işi, CHP, Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırarak yapıyor. CHP bu anlamda gaflet içinde. Atatürk 'ün kurduğu parti böyle gaflet içinde olamaz. Sağduyulu CHP 'lilerin, CHP yönetimini, bu hatadan en hızlı şekilde dönmeye davet etmelerini istiyorum. Bu konuda baskı kurmalarını arzu ediyorum” diye konuştu.
 
CHP 'nin Meclis'in, aynı zamanda AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü olan 14 Ağustos'ta olağanüstü toplanmasını istemesini değerlendiren Elitaş, “Onlarda bunu düşünecek kabiliyet olduğunu tahmin etmiyorum -ki inşallah bilinçli değildir” dedi.
 
Elitaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'nun, teknik takip altında tutulduğu yönündeki iddialarına ilişkin, “Sayın Kılıçdaroğlu başkanlığındaki Anamuhalefet Partisi, Türkiye'deki iç ve dış siyasi gelişmeleri takip edemedikleri için gündem oluşturmaya çalışıyor. Bunun için de hafiye bozuntusu bir milletvekilinin söyledikleriyle halüsinasyon görmeye başladı. Niye dinlesinler ki? Neden dinlemek istesinler?” diye konuştu.

bugün


Bu haber 683 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,679 µs