En Sıcak Konular

Melo için iki taraf da birbirinden haber bekliyor

26 Temmuz 2012 10:22 tsi
Galatasaray'da Felipe Melo krizi sürüyor... Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, Melo'ya son tekliflerini sunduklarını ve haber beklediklerini belirtirken, oyuncunun menajeri de transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da yılan hikayesine dönen Felipe Melo transferi caimada moralleri bozdu. Sarı-Kırmızılı kulüp henüz bu konuda resmi bir açıklamada bulunmazken, Melo'nun menajerlik şirketinin sahibi Jose Rodriguez Baster süreci NTV Spor'a anlattı.
Baster, "Sezon sona erdiğinde Galatasaray Melo'yu satın almak istediğini, ancak ücretinde indirim talep ettiğini bize iletti. Biz de oturduk, çalıştık ve onlara bir öneri sunduk. Bu öneri 3 hafta önce kabul gördü ancak ardından kulüp Juventus ile anlaşamayıp bizden ikinci bir fedakarlık isteyince bunu kabul etmedik ve etmeyeceğizi de bildirdik" diye konuştu.

Galatasaray yönetiminin, süreci, krize dönüştürdüğünü savunan baster, "Sürecin uzamasının yapılan açıklamalarda olduğu gibi, ne benimle, ne de şirketimizle ilgisi yok. Bizim komisyon talep ettiğimiz için transferin sonlanamadığı haberleri yalandan öteye gitmez. Galatasaray bu süreci daha iyi yönetse belki de şimdi Melo takımla antreman yapıyordu. Fatih Terim'in Melo'yu ne kadar istediğini biliyorum ama belkide kulübün iç sorunları var" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın için Melo defterinin tamamen kapanmadığını vurgulayan Melo'nun menajeri, ancak 3 hafta önce el sıkıştıkları sözleşmede de geri adım atmayacaklarını söyledi.

Galatasaray taraftarının mutlaka takımda görmek istediği oyuncuların başında gelen Melo'yu, gündemde tutmaya devam eden Sarı-Kırmızılı yönetim alternatif isimlerle de bağlarını koparmıyor. Mbia ve Gargano ile birlikte maliyeti diğer iki futbolcuya göre daha yüksek olan Lassana Diarra, Sarı-Kırmızılılar'ın transfer listesinde yer alıyor.

Dürüst: 5 senelik kontrat teklif ettik, bekliyoruz

Öte yandan Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, Galatasaray Televizyonu'na transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Felipe Melo olayına değinen Dürüst, Brezilyalı futbolcuya son tekliflerini sunduklarını ve haber beklediklerini söyledi.
Melo'nun menajerinin açıklamalarının aksine fedakarlık yaparak yüksek bir teklif sunduklarının altını çizen Dürüst, "Geçen sene Melo transferine bir takım riskleri olmasına rağmen çok sıcak baktık. Bir opsiyonumuz vardı, o opsiyon süresi geçtikten sonra tekrar Melo'yla oturduk ve konuştuk, kulübü ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Melo'ya 5 senelik bir kontrat teklif ediyoruz, bize göre hak ettiği bir teklifte bulunduk. Ancak karar onundur, artık ondan haber bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Transferlerde Galatasaray'ın çıkarlarını korumak zorunda olduklarını vurgulayan sarı-kırmızılı yönetici, yeni transferlerle ilgili görüşlerini de açıkladı.

"Dany için gelecek vadediyor" yorumunu yapan Dürüst, "Burak olayı birazcık sancılı geçmiş olsa da herkes bundan memnun. Milli oyuncumuzdur. Tercihini de bu şekilde kullanmıştır. O bölgede şimdi güzel bir rekabet var" diye konuştu.
Galatasaray İkinci Başkanı, bu sezonki hedeflerinin ise Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak ve Türkiye Ligi'nde şampiyonluk olduğunu söyledi.



Bu haber 497 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,652 µs