En Sıcak Konular

Karayollarında son durum

22 Temmuz 2012 13:01 tsi
Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım, kontrollü olarak sağlanıyor...

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün Günlük Yol Durumu Bülteni'ne göre, Devrekani Ayrımı- Kastamonu yolunun 17-22. ile 32-37. kilometreleri arasında (İhsangazi Kavşağı-Batı Çevre yolu Kavşağı arası) üstyapı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden yapılıyor.
 
Taşköprü-Hanönü yolunun 38. kilometreleri bulunan Karabükçayı Köprüsündeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.
 
Bartın-Karabük yolunun 14-16. kilometreleri arasında Kirazlıdere Köprü Barajı ve HES inşaatı çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan yürütülüyor.
 
Ankara Çevre Otoyolunun Havalimanı Kavşağı ile Karapürçek Kavşağı 3-7. kilometreleri arasında üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.
 
Yenice-Safranbolu yolunun 1-32. kilometreleri arasındaki Asfaltlama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
 
Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87.kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08:00-19:00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapalı olacak.
 
Beyşehir-Seydişehir-Alacabel yolunun 41-50. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün 14:00-17:00 saatleri arasında en fazla 2 saat süreyle yol ulaşıma kapatılacak.
 
Yalova-Kocaeli yolunun 6-7. kilometreleri arasında yapım çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılmış olup, ulaşım servis yolundan iki yönlü olarak sağlanıyor.
 
(Konya-Isparta) İl sınırı-Yalvaç Ayrımı yolunun 6-18. kilometreleri arasında yapım çalışmaları nedeniyle yol ulaşıma kapatıldı.
 
Anadolu Otoyolundaki Köprü, Viyadük ve Tünellerin depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle Korutepe ve Gültepe Tünelleri Güney Tüplerinin Batı İzmit Kavşağından itibaren Ankara yönü 22:00-07:00 saatleri arasında ulaşıma kapatılarak trafik İzmit Batı Kavşağından D-100 yoluna aktarılıyor.
 
Fatih Sultan Mehmet Köprüsünde yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle saat 00:00 dan itibaren güney taşıma (İstanbul-Ankara istikameti) yolunda üç şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanmakta.
 
TEM Otoyolunun Gebze Köprülü Kavşağı-İzmit Doğu Kavşağı arasında asfalt çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti ulaşıma kapatılarak çalışma mahalline göre uygun kavşakta trafik D-100 Yoluna yönlendirilecek, çalışma Pazar-Perşembe günleri arası 22:00-07:00, Cuma günü 24:00-07:00, Cumartesi günü 22:00-11:00 saatleri arasında yapılıyor.
 
TEM Otoyolu ve bağlantı yollarının Çamlıca-Gebze güzergahındaki üstgeçit köprülerinde depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle 08:00-18:00 saatleri arasında her iki yönde (Ankara ve İstanbul) bir şerit trafiğe kapatılacak olup, ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.
 
Artvin-Erzurum yolunun 1-18. kilometreleri arasındaki (Ardanuç il yolu ayrımı-Oruçlu Mevkisi arası) Deriner Barajının su tutması nedeniyle yol trafiğe kapanmış olup, ulaşım Artvin Sanayi Mahallesi Oruçlu Mevkisi arasındaki servis yolundan sağlanmakta.
 
İznik-Mekece yolunun 2-10. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle yol araç ve yaya trafiğe kapatılarak ulaşım İznik-Beşevler-Osmaneli yolundan sağlanıyor.
 
Dumlupınar-Altıntaş yolu arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım otobüs, kamyon ve çekici gibi araçlara kapatılmış olup, binek araçların (otomobil, pikap) geçişlerine ise kontrollü olarak izin veriliyor.
 
aa
 

Bu haber 716 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,852 µs