iyibilgi özel" /> iyibilgi özel"/>

En Sıcak Konular

Geri döndü...Hedefinde kimler var?

12 Temmuz 2012 15:41 tsi
Geri döndü...Hedefinde kimler var? Canlı yayında patronu tarafından infaza davet edilen Özkök, eski günlerini aratmaz oldu. Ve bu kez uluslararası oynuyor! iyibilgi özel

Bir zamanların kudretli yayın yönetmeni,"Amiral Gemisi'nin" kaptan köşkünden indirildiği günden beri, eskisi gibi gündem belirleyemez olmuştu. Hatta canlı yayında, eski günahları için patronu tarafından milyonların gözü önünde bizzat 'şerefsiz' ilan edilip 'idama gönderildiği' an itibariyle, medyadaki prestijinin sıfırın alınta indiği kabul edilmişti.

Oysa Ertuğrul Özkök, eski günlerini aratmayacak bir performans  ile çok kısa bir süre içersinde karşımıza dikiliverdi, adeta küllerinden doğdu.

Önce Aziz Yıldırım röportajıyla gündeme oturdu. Cemaat ile camiayı karşı karşıya getirmeye çalıştı. Yıldırım tarafından bizzat yalanlandı. "Aziz Yıldırım’ın yalanladığı yazım, böyle bir şeye hizmet ederse, yalanlanmaktan dolayı çok mutlu olacağım. Böyle bir mesleki mazoşizme bünyem de, ruhum da çoktan hazır." diyerek hiç etkilenmediğini gösterdi.

Ardından ikinci işaret fişeğini dünkü yazısıyla birlikte ateşledi. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun "Artık Suriye rejimine destek olan rejimleri de izole etmeliyiz" sözünü evirip çevirerek  tam da Başbakan Erdoğan'ın Rusya ziyareti öncesi 'Yalvarırım, bir de Rusya'yı sarma başımıza' başlığı altında " “Suriye politikasını değiştirmezse, Rusya’yı izole etmek lazım” demiş"e dönüştürdü, Davutoğlu'nun ağzından çıkmayan bir ülkeyi onun ağzından söyletti. Zaten Dışişleri de Özkök'ü yalanladı.

1- Esad'a destek çıkan rejimlerin içinden neden sadece Rusya'yı seçti?

2- "Bir de Rusya'yı..." derken başımıza gelen "başka" şeylerden onu sorumlu tutarak, Davutoğlu'nu neden hedef tahtasına koydu?

Yıldırım röportajında Özkök'ün görünenden daha derine atış yapabileceğini söylemiştik. Sanırsak dediğimiz doğru çıkıyor. Bir yandan hacker saldırıları öteki taraftan Suriye ve uçak krizi yüzünden zor günler geçiren Dışişleri'ni hedef alarak, sadece iç politikada değil, dış politikada da gündem belirleyebileceğini göstermiş oldu.

Özkök'ün küllerinden doğuşuna tanıklık ediyoruz. Belli ki Hürriyet yönetimi bu konuda çaresiz. Bakalım bir sonraki hamlesi kime karşı olacak?

www.iyibilgi.com özel

Bu haber 2,229 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,409 µs