En Sıcak Konular

Vural: Ne kadar pis, kirli pazarlıklar yapılıyor

4 Temmuz 2012 14:16 tsi
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, ''Dün, BDP'li milletvekilinin TBMM'de olmasının önünü açanlar, Engin Alan'ın önünün açılmasına el kaldırmadılar'' dedi.

Vural, parlamentoda düzenlediği basın toplantısında, yasama yılı sonu dolayısıyla gazetecilere teşekkür ederek pasta ikram etti.

''Maalesef bugün topal bir demokrasimiz var'' diyen Vural, ''Esed ve Mübarek anlayışıyla yönetilmek istenen bir Türkiye olduğunu'' öne sürdü.

Haksızlık karşısında hiç bir zaman susmadıklarını, yandaş candaş arayışı içerisinde olmadıklarını dile getiren Vural, ''Umarım daha az gergin bir TBMM olur, milletvekilleri dinlenerek gelir. İnşallah kavgasız, gürültüsüz, uykulu milletvekillerinin olmadığı bir Meclis olur'' dedi.

Vural, gazetecilerin ''Adli kontrol yeniden konuşuluyor. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın açıklamaları var'' sözlerine üzerine, şunları kaydetti:

''Zaten tutukluluk da hakimin takdiri değil midir? Milletin aklıyla alay etmesinler. 'İlla tutkulayacaksın' diye bir şey mi var? İbret verici şekilde; dün BDP'li milletvekilinin TBMM'de olmasının önünü açanlar, Engin Alan'ın önünün açılmasına el kaldırmadılar. Ne kadar pis, kirli pazarlıklar yapılıyor bir takım mahfillerde.

Tutukluluk da adli kontrol de bir denetimdir. Bir milletvekilinin tutuksuz yargılanması konusunda karar verilmesi gerekirken, sanki tutuksuz yargılanmasına karar veremeyecekmiş gibi bir ifadede bulunuyor. Oynamak istemeyen gelin 'yerim dar' dermiş. İşte Bekir Bozdağ öyle.''

Kaynak: AA



Bu haber 742 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,498 µs