En Sıcak Konular

"Kılıçdaroğlu bir soru sordu"

29 Haziran 2012 16:05 tsi
Başbakan Erdoğan, Erzurum'da önemli açıklamalar yapıyor...

"Biz bir olduk, birlik olduk ve Türkiye olduk. Erzurum bizi hiç mahcup etmedi. 1915'te Erzurum işgal edildiğinde tüm İslam dünyası gözyaşı dökmüştü.

Tüm dünyaya barış mesajlarımızı Erzurum'dan haykırmak istiyorum. Bayrağı ve kutsal değerleri için yaşayan bir milletiz. Bağımsızlığımız sözkonusu olduğunda, sınırlarımız sözkonusu olduğunda tıpkı İstiklal Marşı'nda olduğu gibi kükremiş sel olur bendimizi çiğner aşarız. Bu milleti hala tanımayanlar varsa gelsinler Erzurum'a baksınlar. 12 Mart'ta bu Erzurum'un nasıl kükrediğine baksınlar.

Hiç kimse bizim sağduyumuzu ve itidalimizi sınamaya kalkmasın. Kendi halkına vahşice zulmeden her kim olursa olsun hiç tereddüt etmeden haddini bildiririz. ürkiye içindeki Baas sempatizanlarına, Esed sevdalılarına seslenmek istiyorum. CHP Genel Başkanı'nı bilgilendirdik. "Pilotlardan bir haber var mı?" dışında soru sormadı. Toplantı sonrası çelişkili açıklamaları yaptı. CHP Genel Başkanı'na Suriye konusunda ağzındaki baklayı çıkarın dedim. Sen Suriye'nin Baas Partisi misin, Türkiye'nin Cumhuriyet Halk Partisi misin? Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin başına gelmiş en büyük talihsizliktir. Anamuhalefet lideri Türkiye'nin politikasının yanında olmalıydı. Sorumlu bir genel başkan kendi ülkesine şamar oğlanı benzetmesi yapmaz, yapamaz. Biz CHP Genel Başkanı'ndan dış politka dersi alacak değiliz. Şamar oğlanı görmek istiyorsa aynaya baksın. Haritada Şam'ın yerini gösteremeyecek olan bize dış politika dersi veremez. Biz olsak Mavi Marmara'ya izin vermezdik diyen bu değil mi? Onun tavrı İsrail'in yerinde olmak, bizim tavrımız karşısında olmak. Baas rejimi ile CHP'yi yanyana koyuyor. Büyük devletlerin çekemeyenleri olur. Sizin büyüme iddianız yoksa herkese ve her şeye göz yumar ama olduğunuz yerde de sayarsınız. Hiçbir zaman aktif politikadan yana olmadılar. Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma hedefindeyiz. Tüm karanlık senaryolara rağmen bu hedeflere ulaşacağız.

En son Siirt'te askerlerimizi pusuya düşürdüler. Bir gerçeği ortaya koymak için söylüyorum, terör örgütü büyük bir ihanet içinde olduğunu artık şüpheye mahal bırakmayacak şekilde bu saldırıyla bir kez daha ortaya koymuştur. Kanlı terör örgütü Kürt kardeşlerime kandan, gözyaşından başka bir şey kazandırmadı. Bunlar Türkiye'nin düşmanları için taşeronluk yapıyorlar. Biz terör örgütünün hangi çevrelere uşaklık ettiğini biliyoruz."

Terör örgütünü destekleyen devletler bilsin, o maşa gün gelecek onların ellerini yakacak. Birliğimize yönelik saldırılara hep birlikte karşılık vereceğiz. Kimse bu topraklar üzerinde bir operasyon sevdasına düşmesin. Bu sevdaya düşenler boğulurlar. Bayrağımızda Türk, Kürt, Laz bu milletin her bir ferdinin kanı var. Özgürlükleri daha ileri standartlara ulaştıracağız. Hem Türkiye, hem Erzurum'u büyütmeye devam edeceğiz.

Hızlı tren Erzurum'a da gelecek.

Devam edecek...



Bu haber 972 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,289 µs