En Sıcak Konular

Milletvekilleri masa tenisine fena sardı

27 Haziran 2012 12:03 tsi
Milletvekili 5. Spor Oyunları'na katılmak için başvuran 99 milletvekilinden 50'si masa tenisinde yarışacak.

TBMM Spor Kompleksi'nde TBMM Futbol Takımı ile Şöhretler Takımı arasında 25 Haziran Pazartesi günü oynanan futbol maçıyla başlayan Milletvekili 5. Spor Oyunları devam ediyor.

Oyunlara katılmak için başvuran 99 milletvekili; atıcılık, basketbol, tenis, okçuluk, bowling, dart, badminton, satranç, futbol, masa tenisi, bilardo, atletizm ve voleybol dallarında yarışacak.

5. Spor Oyunları, 29 Haziran Cuma günü oynanacak voleybol maçıyla sona erecek.

Oyunlarda milletvekillerinin tercihi masa tenisi oldu. 50 milletvekili masa tenisinde birinci olmak için yarışacak.

Masa tenisinden sonra en çok tercih edilen spor dalı ise futbol (46 milletvekili) oldu. 27 milletvekili bowling, 25 milletvekili voleybol, 16'şar milletvekili atıcılık ve basketbol, 13 milletvekili tenis, 11 milletvekili bilardo, 7 milletvekili atletizm, 6'şar milletvekili okçuluk ve satranç, 5 milletvekili dart, 4 milletvekili ise badminton spor dallarında yarışacak.

99 milletvekili arasında dikkat çeken isimler de var. Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Leyla Zana bunlardan birisi. Zana, masa tenisini tercih etti.

-4 kadın milletvekili de var-

Zana ile birlikte 4 kadın milletvekili, TBMM 5. Spor Oyunları'nda yarışmak için ismini yazdırdı. Kadın milletvekillerinden MHP Ankara Milletvekili Zühal Topcu bowling, AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık bowling, tenis ve badminton, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık da tenis ve masa tenisi dallarında rakipleriyle yarışacak.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş masa tenisi, AK Parti Ankara Milletvekili Zelkif Kazdal masa tenisi ve futbol, AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu bowling, futbol ve basketbol, KİT Komisyonu Başkanı, AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, atıcılık, badminton, okçuluk, futbol, CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemir futbol, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Galip Ensarioğlu atıcılık, voleybol, Cuma İçten bowling, atıcılık, basketbol, CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz bilardo, futbol, voleybol, MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz da futbol dallarında rakipleriyle karşı karşıya gelecek.

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel masa tenisi, basketbol, voleybol, İstanbul Bağımsız Milletvekili İhsan Barutçu masa tenisi, satranç, AK Parti İstanbul Milletvekili Doğan Kubat atıcılık, AK Parti İstanbul Milletvekili Muhammet Bilal Macit bowling, masa tenisi, futbol basketbol, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal masa tenisi dallarında yarışacak.

Diğer bazı milletvekilleri ve yarışmak için tercih ettikleri spor dalları şöyle:

''CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay bowling, tenis, futbol, basketbol, AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç masa tenisi, futbol, voleybol, MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu futbol, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök futbol, MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru masa tenisi, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu futbol, AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftci masa tenisi, futbol, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar masa tenisi.''   

-MHP'li Günal 6 dalda yarışacak-

Yarışmak için en çok spor dalı tercih eden milletvekilleri ise şöyle:

''MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal tenis, masa tenisi, bilardo, futbol, basketbol, voleybol, MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy masa tenisi, dart, bilardo, basketbol, voleybol, CHP Kocaeli Milletvekili Hilal Kaplan tenis, masa tenisi, satranç, futbol, basketbol, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış bowling, dart, okçuluk, basketbol, voleybol, MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu tenis, masa tenisi, dart, futbol, voleybol.''

aa

Bu haber 784 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,013 µs