En Sıcak Konular

Bakan Şahin: Eşim ütü de yapar mutfağa da girer

26 Haziran 2012 13:39 tsi
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, eşinin özelliklerini ilk kez anlattı. Aile olmanın öneminden bahseden Şahin'in çiftlere bazı önerileri var.

Üç hafta önce evlenen Akşam gazetesinin Ankara muhabiri Ali Ekber Ertürk'ün evine 'Hayırlı olsun' ziyareti yapan Aile Bakanı Şahin, aile kurumunun önemini anlattı, kendi aile yaşamı ve eşi İzzet Bey'le ilgili samimi açıklamalar yaptı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, eşinin hem mutfakta hem de ütü gibi ev işlerinde kendisine destek sağladığını söyledi, 'Eşim İzzet bey benimle hayatı paylaşır' dedi.

İşte Bakan Şahin'in çarpıcı açıklamalarından satır başları:

"Evlilik önemli bir kurum. Hayat yolculuğunda, karşılıklı büyük sabırlarla gidilmesi ama aynı zamanda insanı koruyan ve kollayan bir olay. İyi günde kötü günde, güven esaslı gidilmesi gereken bir yol. Özellikle kötü günlerimizde aile, sığınacağımız en güvenli limandır. İnsanoğlunun bunu yaşaması lazım. Evlatların bunu yaşaması lazım. İnsanoğlunun bu güzel duyguları yaşaması için, evlenip güven esasına dayalı bir yuva kurması gerekir.

"EŞİM ÜTÜ DE YAPAR MUTFAĞA DA GİRER"

Benim yeni evlenen çiftlere önerim, her şeyi beraber yapmalarıdır. Çocuklar da temelden yetişsinler. Kadının sürekli mutfakta olduğu, erkeğin de sürekli gazete okuduğu bir aile fotoğrafını kabul etmiyorum. Eşim İzzet Bey, bu konularda son derece hassas biri. Yeri gelir mutfağa girer bana yardımcı olur. Ütülerini de genelde kendisi yapar. Bana hem ev işlerinde hem de çocuklarımızın yetişmesinde her zaman en büyük desteği sağlamıştır. Eşim, benimle hayatı paylaşan biridir."


"EVİMİZDE OKUMA SAATİ AYARLADIK"

Evde belli saatleri 'okuma saati' ilan ettiklerini sözlerine ekleyen Bakan Şahin, her akşam ailece okuruz dedi ve hangi kitapları okuduğunu açıkladı:

"Ben o saatte bütün köşe yazılarını satır satır okurum. Taha Akyol'un son kitabı 'Atatürk'ün İhtilal Hukuku'nu, Bejan Matur'un son kitabı 'Dağın Ardına Bakmak'ı, Fadime Özkan'ın son kitabı 'Dil Yarası'nı, Necati Alkan'ın 'PKK'da Semboller, Aktörler, Kadınlar' kitabını okudum en son. Yine Necip Fazıl'la ilgili yayınlanan son eseri okudum.

Kaynak: Akşam



Bu haber 617 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,386 µs