En Sıcak Konular

Hamit Altıntop transferinde flaş gelişme

15 Haziran 2012 16:47 tsi
Galatasaray'ın yönetim kurulu üyesi Semih Haznedaroğlu, transferinde pürüz çıkan Real Madridli Hamit Altıntop için yeni bir şans doğabileceğini söyledi.

Galatasaray'ın transfer politikasının takım içindeki dengeleri bozmadan sürdürmek olduğunu belirten Haznedaroğlu, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Hamit'in Real Madrid'te aldığı ücret yüksek. Bir futbolcuya bir ücret verdiğiniz zaman takımdaki dengeyi de iyi düşünmeniz gerekir. Ama bence Hamit'le ilgili transfer süreci devam ediyor. Bakarsınız hiç ummadığınız şekilde bir gelişme olabilir. Ancak bir futbolcu Avrupa'da geçer akçe ise orada kalmayı tercih ediyor. Real Madrid'te olmasa bile Avrupa'nın başka takımlarında rahatça oynayabilir. Avrupa piyasasında geçer bir akçe. Dolasıyla bize gelirken daha fazla para istemiş olabilir. Daha transfer sezonu yeni başlıyor. Nasıl bir gelişme olacak, nihai bir yorum yapmamak gerekir." dedi.

MELO DOSYASI DA KAPANMADI

Haznedaroğlu, Melo için de aynı şeyin geçerli olduğunu dile getirerek, "Melo için de aynı şey geçerli. Transfer opsiyonu geçse bile, transfer dönemi devam ediyor. Bakarsanız aradaki farklar giderilebir. Bir anda transfer olabilir. Riera'yla yaşadığı nahoş olay ön planda değil. Geçen sezon başarılıydı. Kariyerinde bir sezonda bu kadar gol atmamıştı. Sanırım transferden sorumlu arkadaşlarımız Melo'yu takıma yeniden kazandırmak istiyorlar. Napoli'nin ona teklifte bulunduğu söyleniyor; ancak ona o fiyatın verileceğini sanmıyorum. Gelişmeler olabilir. Galatasaray, Melo'yu tekrar takımda görmek istiyor." şeklinde konuştu.

ESKİDEN TRABZONSPOR'DA OYNAMIŞ 4 OYUNCUNUN TRANSFERİ TAMAMEN TESADÜF

Semih Haznedaroğlu, Umut'un transfer konusunda ise "Umut Bulut'la birlikte eskiden Trabzonspor'da oynamış olan 4 futbolcuyu kadromuza katıyor olam, tesadüfi bir durum. Öyle denke geldi. İlginç; ama bilinçli olarak yapılmış bir şey değil. Bu profesyonalizmdir. Örneğin bizim eski futbolcumuz Mehmet Topal'ın da Fenerbahçe'ye transferi söz konusu." dedi.

Haznedaroğlu, "Dany'i beğenerek izliyordum. Servet'ten boşalan yere sanırım Fatih Terim hocamız bir alternatif olarak düşünüyor." şeklinde konuştu.

Bu arda Melo'nun menajeri Jose Rodriguez Baster de önceki gün Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Melo'nun önceliği Galatasaray'da kalmaktır." demişti.



Bu haber 728 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,030 µs